FOREO ile Cildiniz de Kafanız da Rahat!

Cilt bakımı deyip de geçmeyin. Hem sağlık için hem de psikoloji için oldukça önemli bir konu cilt sağlığı.

Google Haberlere Abone ol
FOREO ile Cildiniz de Kafanız da Rahat!

Her kadının cilt tipi farklı olabiliyor. Dolayısıyla belirli bir yaştan sonra ciltteki değişimi ve yaşlanma etkilerini görmek işten bile değil. Ancak doğru zamanda ve doğru şekilde bakım yaptığınız takdirde elde edeceğiniz sonuçlarla mutlu olacağınızdan emin olabilirsiniz. İsveçli güzellik teknoloji markası FOREO, akıllı cihazlarıyla yaptığı profesyonel bakımla ihtiyacınız olan cilt terapisini sunuyor. 2 dakikada süper etkili yüz bakım terapisi UFO 2 ve birlikte kullanabileceğiniz etkili Green Tea Aktif Maske ile evinizde profesyonel spa deneyimlemeye hazır olun!
 
Özlemle beklediğimiz yaz ayları geldi. Sıcak, rüzgar, deniz, kum, güneş, havuz, bronzlaşma derken cildimiz hiç olmadığı kadar tahribat altında kalıyor. Zaten dış etmenlerden kolay etkilenen ve belirli bir yaştan sonra daha çabuk yıpranmaya ve yaşlanmaya başlayan cildimiz bir de bu dış etmenlerle mücadele etmek durumunda kalıyor. Sonuçlar ise maalesef hiç yabancı değil: Cilt lekeleri, yanıklar, cilt yorgunluğu, kızarıklık, akne, cilt hastalıkları… Oysa doğru cilt bakımı ve alabileceğiniz bazı önlemlerle bu sıkıntılarla yüzleşmek zorunda değilsiniz. Güneşin cildimiz için çok tehlikeli olduğunu asla unutmamalı. Cilt temizliği ve bakımı da en az bunun kadar önemli. Ayrıca cildin içeriden beslendiğini de unutmamak gerekiyor. Bol bol vitamin tüketmek ve sağlıklı beslenmenin de cilde büyük faydaları var. Kozmetik ürünlerin içine katılan salatalık, badem, yoğurt, probiyotik gibi besinleri aynı zaman da yemek de lazım. Kısacası cildin görünümü, sağlığınızın da en önemli göstergelerinden biri. İçiniz sağlıklı olursa bu dışınıza da yansıyacaktır. Sonrasında dış etmenlerden cildi koruyarak cilt bakımını doğru zamanda ve doğru ürünle yaptığınız zaman hem cildiniz hem de kafanız rahat olacak. Üstelik bunu yapmak için de İsveçli güzellik ve teknoloji markası FOREO’nun 2 dakikada süper etkili yüz bakım terapisi UFO 2 kullanmanız yeterli! Evde yüz bakımında kanıtlanmış etkisi olan avucunuzun içine sığan güzellik spası UFO 2 ile birlikte kullanılabilecek ve tüm cilt tipleri için ideal olan Green Tea maskesi de içeriğindeki çevresel toksinlere karşı korumaya yardımcı olan güçlü antioksidan ile aşılanmış yeşil çay  ile cildi arındırarak yumuşatmaya yardımcı oluyor. 

Parmaklarınızın ucundaki spa konforu

İster tatilde ister kendi evinizde hem cildinizi hem de kendinizi yatıştırmak için FOREO’nun avucun içine sığan güzellik spası UFO 2’ye güvenebilirsiniz. İlk kullanımdan itibaren anında beslenen cilde sağlıklı bir ışıltı katan 2 dakikada süper etkili yüz bakım terapisi UFO 2, evde yüz bakımına farklı bir boyut kazandırıyor. En son teknolojilerin bir kombinasyonu ile tasarlanan devrim niteliğindeki profesyonel spa cihazı, yüz ve boyun kaslarındaki gerginlik noktalarını gevşetmek için patentli T-Sonic™ titreşimleriyle cildi hücresel düzeyde uyararak gözeneklerin derinliklerine ulaşarak toksinlerden arındırıyor, cilt gerginliğini rahatlatıyor ve ince çizgilerden, göz altı morluklarından ve şişkinliklerden arındırıyor. UFO 2, yenilenen termoterapi moduyla maske içeriğinin emilimini artırmak için cildi hazırlayarak yumuşatıyor ve cilt yüzeyindeki sebumu çözerek ışıltıyı artırıyor. Cildi canlandırmak ve bazı cilt kusurlarını tedavi etmek için düşük ısıları kullanan kriyoterapi moduylaysa gözenekleri küçülterek şişkinlikleri azaltıyor ve cildi yeniliyor. Ayrıca 8 ışıktan oluşan tam spektrum LED ışıklarının her birinin bilimsel olarak kanıtlanan güzelleştirme etkisinden de yararlanan UFO 2, kolajen oluşumunu desteklerken göz altı morluklarını yok ediyor ve yaşlanma etkilerini azaltıyor. 

2 dakikada süper etkili yüz bakım terapisi UFO 2, cildin tüm ihtiyaçlarını karşılayan, her cilde uygun olarak optimize edilen farklı maskelerle de birkaç saniyede parlak ve ışıltılı bir cilde kavuşturuyor. Arındırıcı yeşil çayın ve Ulmus Davidiana kök özünün şifalı etkilerinden yararlanan Green Tea maskesi de bu maskelerden biri. Uzak Doğu’da geleneksel tıpta kullanılan nemlendirici bitki özü ve güçlü antioksidanlarla aşılanan yeşil çayın besleyici ve arındırıcı etkisiyle Green Tea maskesi, cildi arındırarak taze, sağlıklı ve kusursuz görünmesine yardımcı oluyor. 

Her cilt tipi için güvenli ve etkili bakım sunan FOREO akıllı maske terapisi cihazı UFO 2 2899 TL’den satışa sunuluyor.  Green Tea UFO™ Aktif Maske ise 199 TL’ye satışa sunuluyor. 

Yorumlar