FOREO cilt bakım özellikleri ve fiyatı nedir?

FOREO, cilt bakımını profesyonel bir terapiye dönüştüren 2 dakikada süper etkili yüz bakım terapisi UFO 2 ile cildinize iyi bakmanızı sağlıyor.

Google Haberlere Abone ol
FOREO cilt bakım özellikleri ve fiyatı nedir?

Stres ve kaygının vücudumuza olumsuz etkisine ek olarak cildimiz de bu durumdan nasibini almaya başladı. Ancak bu durumu kontrol altına almanın bir yolu var! İsveçli güzellik teknoloji markası FOREO, cilt bakımını profesyonel bir terapiye dönüştüren 2 dakikada süper etkili yüz bakım terapisi UFO 2 ile cildinize iyi bakmanızı sağlıyor.

Salgınla birlikte geçen yaklaşık 1 buçuk yıl, hem fiziksel hem de psikolojik olarak hepimizi yordu. Belirsizlik haliyle birleşen korku ve kaygı, vücudumuzu da olumsuz olarak etkiledi. Stres ve kaygının vücudumuza olumsuz etkisine ek olarak cildimiz de bu durumdan nasibini almaya başladı. Ancak bu durumu kontrol altına almanın bir yolu var! İsveçli güzellik teknoloji markası FOREO, cilt bakımını profesyonel bir terapiye dönüştüren 2 dakikada süper etkili yüz bakım terapisi UFO 2 ile cildinize iyi bakmanızı sağlıyor. Üstelik UFO 2 ile birlikte kullanılabilen etkili Cannabis Seed Oil maskesi de sakinleştirici terapiye başka bir boyut kazandırıyor.

Aşılanma faaliyetlerinin yaygınlaşması ve normalleşmeyle birlikte artık evlerden çıkıp eski sosyal hayatımıza yavaş yavaş dönüyoruz. Ancak uzun bir süredir salgın dolayısıyla kaygı ve korkuyla yaşamak durumundaydık. Belirsizlik ve karamsarlığın hakim olduğu zorlu dönemin ardından psikolojimiz de büyük oranda sarsıldı. Bu durum da maalesef rahatsızlıklara ve hastalıklara davetiye çıkarıyor. Cildimiz için de durum pek farklı sayılmaz. Deri de vücudumuzun en önemli organlarından biri. Vücudumuzun yüzeyini saran deri, iç ve dış uyaranlara karşı koruma sağlıyor. Peki cilt rahatsızlıklarının pek çoğunun psikolojik kökenli olduğunu biliyor muydunuz? Özellikte yüzdeki kızarıklık, leke ve sivilcelerin oluşumunun temelinde psikolojik etmenler yer alıyor. Bunu kontrol etmek sizin elinizde! Cilt bakımının hem cildinize hem de psikolojinize iyi geldiğini unutmamakta fayda var. Yapılan araştırmalar düzenli bakım yapmanın depresyona ve anksiyeteye de iyi geldiğini gösteriyor. Bu sebeple cildinizi rahatlatmak ve sakinleştirmek aslında ruhunuza da yapabileceğiniz en etkili bakım. Ayrıca kişisel bakımın öz güveni de artırdığını hatırlatmak isteriz. Tam da bu sebeple İsveçli güzellik teknoloji markası FOREO, hem cildinizin hem de ruhunuzun ihtiyacı olan bakımı ev konforunda yapıyor. 2 dakikada süper etkili yüz bakım terapisi UFO 2, avucun içerisine sığan bir güzellik spası deneyimi sunuyor. Ayrıca UFO 2 ile birlikte kullanılabilecek ve tüm cilt tipleri için ideal olan Cannabis Seed Oil maskesi de içeriğindeki kenevir tohumu yağı, papatya çiçeği özü ve magnezyum askorbil fosfat sayesinde cildi anında rahatlatarak sakinleştirici bir bakım sunuyor. 

2 dakikada hayalinizdeki cilde kavuşun!

FOREO’nun evde yüz bakımına son noktayı getiren 2 dakikada süper etkili yüz bakım terapisi UFO 2, ilk kullanımdan itibaren anında beslenen cilde sağlıklı bir ışıltı katıyor. En son teknolojilerin bir kombinasyonu ile hazırlanan akıllı cihaz, avucun içerisine sığan, anında derinlemesine nemlendirme sağlayan bir güzellik spası deneyimi sunuyor. UFO 2, yüz ve boyun kaslarındaki gerginlik noktalarını gevşetmek için patentli T-Sonic™ titreşimlerden yararlanarak cildi hücresel düzeyde uyararak gözeneklerin derinliklerine ulaşıyor ve toksinlerden arındırıyor. Kullanılan aktif maske bileşenlerini cildin yüzeyinin derinliklerine aşılamak için cildi ısıtıp soğuttuğu termoterapi ve kriyoterapi modlarından yararlanan UFO 2, bu sayede cilt gerginliğini rahatlatıyor ve ince çizgilerden, göz altı morluklarından ve şişkinliklerden arındırıyor. Ayrıca 8 ışıktan oluşan tam spektrum LED ışıklarının gücünden de yararlanan cihaz, kolajen oluşumunu destekleyerek yaşlanma etkilerini azaltmaya yardımcı oluyor. 

2 dakikada süper etkili yüz bakım terapisi UFO 2, cildin tüm ihtiyaçlarını karşılayan, her cilde uygun olarak optimize edilen farklı maskelerle de birkaç saniyede parlak ve ışıltılı bir cilde kavuşturuyor. Cannabis Seed Oil maskesi de bu maskelerden biri. İçeriğinde yer alan kenevir tohumu yağı ve papatya çiçeği özüyle sakinleştirici ve antienflamatuar etkileri ile vücudu rahatlatmaya yardımcı olan maske, cildin günlük olarak karşılaştığı çevresel hasarla mücadele etmeye yardımcı olan antioksidanlardan da yararlanıyor. 

Her cilt tipi için güvenli ve etkili bakım sunan 2 dakikada süper etkili yüz bakım terapisi UFO 2 2899 TL’den satışa sunuluyor.  Cannabis Seed Oil maskesi ise 199 TL’ye satışa sunuluyor. 

FOREO ürünleriyle ilgili daha ayrıntılı bilgi için www.foreo.com adresini ziyaret edebilir ya da [email protected] adresine ulaşabilirsiniz.

FOREO SWEDEN Hakkında
İsveçli güzellik teknolojisi markası FOREO, ödüllü yüz temizleme cihazı LUNA serisi, yüz maskelerine farklı bir boyut katan icadı UFO, etkili ve güvenilir microcurrent teknolojili yüz sıkılaştırma cihazı BEAR ve yeniden tasarlanan ISSA diş fırçasıyla yepyeni bir güzellik ve refah standardı sunuyor. FOREO güzellik endüstrisine sunduğu yepyeni fikir ve tasarımlarla, en iyi güzellik çözümlerini her gelir seviyesindeki kişilerin deneyimine sunuyor. Misyonumuz insanların özgüvenini tazelemek, çünkü kendini iyi hisseden iyi de görünür ve biz de işimizi iyi yapmış oluruz.

Yorumlar