Ford Trucks’tan yıl sonu kampanyası

İSTANBUL (AA) - Ford Trucks, yıl sonu kampanyasında, yeni araç alımlarında Motorlu Taşıtlar Vergisi (MTV) bedeli kadar indirim, sıfır faiz ve 2017'de ödeme...

Google Haberlere Abone ol
Ford Trucks’tan yıl sonu kampanyası

İSTANBUL (AA) - Ford Trucks, yıl sonu kampanyasında, yeni araç alımlarında Motorlu Taşıtlar Vergisi (MTV) bedeli kadar indirim, sıfır faiz ve 2017'de ödeme imkanı sağlıyor.

Ford Trucks'tan yapılan açıklamaya göre, marka, aralık kampanyası kapsamında, ticari araç sahiplerine getirilen Özel Tüketim Vergisi (ÖTV) muafiyetiyle birlikte araç başına MTV bedeli kadar indirim uyguluyor.

2015 model çekici ve 2016 model çekici, inşaat ve yol kamyonlarında ise 100 bin liraya 12 ay yüzde sıfır faiz imkanı sunulurken, taksit ödemeleri ise 2017'de başlıyor.

İkinci el ağır ticari araçların satıldığı TruckMarket'te ise aralık ayında garantili, ekspertiz raporlu 1846T çekiciler 120 bin liraya 24 ay sıfır faizle satın alınabiliyor. 1838T çekiciler ise 100 bin liraya 24 ay sıfır faiz fırsatıyla sunuluyor.

Ekspertiz raporlu ve Ford Trucks güvencesine sahip olan her marka ve model ikinci el ağır ticari araçlarda ise 70 bin liraya 12 ay vade ve sıfır faiz imkanı bulunuyor.

Ford Trucks'ın garanti süresi dolan tüm Ford Trucks çekici ve kamyonları için de bir kampanyası bulunuyor.

Ekoservis Paketi ile Ford Trucks yetkili servislerine gelen araçların yağ, yakıt ve CCV filtre değişimi işçilik dahil 349 liradan başlayan fiyatlarla yapılabiliyor. Aralık ayında Ekoservis Paketi alan müşteriler, 100 lira fark ödeyerek iç ve dış hava filtresini değiştirebiliyor.

Fren Paketi ise kampana dahil teker başına 2 bin lira yerine 750 lira, kampana hariç teker başına bin 200 lira yerine 400 liraya müşterileri bekliyor.

Kış Paketi kapsamında da 180 amper aküye bin 70 lira yerine 450 liraya sahip olunabilirken, iki akü alan müşteriler silecek setine ücret ödemiyor.


Yorumlar