Ford Trucks'tan "Kazanç Üssü" etkinlikleri

İSTANBUL (AA) - Ford Trucks'ın, düzenlediği "Kazanç Üssü" etkinliklerinde araçları ücretsiz check-up'tan geçirilen müşteriler bir sonraki servis girişleri...

Google Haberlere Abone ol
Ford Trucks'tan "Kazanç Üssü" etkinlikleri

İSTANBUL (AA) - Ford Trucks'ın, düzenlediği "Kazanç Üssü" etkinliklerinde araçları ücretsiz check-up'tan geçirilen müşteriler bir sonraki servis girişleri için yüzde 20 indirim kazanıyor.

Şirketten yapılan açıklamaya göre, etkinliklerde yeni Ford Trucks serisi E6 araçlar tanıtılıyor ve yeni Ford Trucks serisi araç satın alanlar 3. yıl uzatılmış garantiye sahip oluyor.

Ford Trucks, düzenlediği etkinlikle müşterileriyle buluşuyor. 13 farklı şehirde düzenlenecek etkinlikler, 2-3 Eylül tarihleri arasında Ankara'da Ford Trucks Başer Otomotiv Bayisi'nde, 6-7 Eylül tarihlerinde ise Ford Trucks Tanoto Bayisi'nde gerçekleştirilecek.

Etkinliklerde Ford Trucks müşterilerine sunulacak özel ikramlarla beraber birbirinden farklı aktivite düzenlenecek ve sürpriz hediyeler dağıtılacak.

Araçlarını servise getiren müşteriler ücretsiz check-up'tan yararlanırken bir sonraki servis girişleri için yüzde 20 indirim hediye edilecek. Etkinliklerde yeni Ford Trucks Serisi E6 araçların tanıtımı yapılacak, yeni Ford Trucks serisi araç satın alanlar ise 2 yıl garantiye ek olarak 3. yıl uzatılmış garantiye ücretsiz sahip olacak.

Yorumlar