Ford Trucks "Kazanç Üssü" Gaziantep'te

İSTANBUL (AA) - Ford Otosan'ın ağır ticari araç markası Ford Trucks'ın organize ettiği "Kazanç Üssü" etkinlikleri Gaziantep'te düzenleniyor. Ford Otosan...

Google Haberlere Abone ol
Ford Trucks "Kazanç Üssü" Gaziantep'te

İSTANBUL (AA) - Ford Otosan'ın ağır ticari araç markası Ford Trucks'ın organize ettiği "Kazanç Üssü" etkinlikleri Gaziantep'te düzenleniyor.

Ford Otosan açıklamasına göre, 55 yılı aşkın kamyon üretim tecrübesi ve müşteri deneyimi ile Türkiye'nin her bölgesinde faaliyet gösteren Ford Trucks, Kazanç Üssü etkinlikleriyle müşterileriyle buluşuyor. 13 farklı şehirde düzenlenecek olan etkinlik, 11-12 Ekim tarihleri arasında Ford Trucks Gaziantep İnterteks Bayisi'nde gerçekleştirilecek.

Etkinliklerde Ford Trucks müşterilerine sunulacak özel ikramlarla beraber, çeşitli aktiviteler düzenlenecek ve sürpriz hediyeler dağıtılacak. Araçlarını servise getiren müşteriler ücretsiz check-up'tan yararlanacak ve bir sonraki servis girişleri için müşterilere yüzde 20 indirim hediye edilecek.

Kazanç Üssü etkinliklerinde yeni Ford Trucks Serisi E6 araçların tanıtımı yapılacak ve yeni Ford Trucks serisi araç satın alanlar 2 yıl garantiye ek olarak 3. yıl uzatılmış garantiye ücretsiz sahip olacak.

Yorumlar