Fizy reklamında kim oynuyor?

Fizy reklamlarında oynayan oyuncuların kimler olduğu sorusu izleyicilerin meraklı soruları arasında yer alıyor.

Google Haberlere Abone ol
Fizy reklamında kim oynuyor?

Fizy reklamında kimler oynuyor, reklam filminde yer alan oyuncular kim sorusu merakla cevap arıyor. Son günlerde televizyon ekranlarında sık sık dönmeye başlayan Fizy reklamındaki oyuncular dikkat çekiyor. 

FIZY REKLAMINDA KİM OYNUYOR?

Fizy reklamında Onur Tuna ve Melis Sezen ikilisi oynuyor. Turkcell, yeni reklam serisi 'Türkiye'nin Çiftleri'ni hayata geçirdi. Bilindik hikayeleri alışılagelmişin dışında bir yaklaşımla ekrana taşıyan reklam filmi serisinde oyuncular Melis Sezen ve Onur Tuna farklı karakterleri canlandırıyor. Reklam filmi için kamera karşısına geçen oyuncuların makyajları toplamda 23 saat sürdü.

Fizy reklamında kim oynuyor?
Fizy reklamı

 

Reklam filmi serisi 5 farklı Turkcell teknolojisini ele alıyor. fizy ile başlayan reklam serisinde Pasaj, TV+, Paycell ve lifebox gibi farklı ekosistem markalarının kolaylıkları ve avantajları konu edilecek. Dijital markalar ekosistemine dönüşüm yolculuğuna hız veren Turkcell, bünyesinde yer alan teknolojileri anlatmak için “Türkiye’nin Çiftleri” kurgusunu hayata geçirerek yeni bir reklam serisi başlattı. Ünlü oyuncular Melis Sezen ve Onur Tuna’nın birbirinden farklı karakterlerdeki Türkiye’nin Çiftleri’ni canlandırdığı filmlerde, Turkcell hattı olsun olmasın herkesin kullanımına açık olan Turkcell ekosistemi tanıtılıyor.

Fizy reklamında kim oynuyor?
Fizy reklamında kim oynuyor?

 

İki yıldan uzun süredir Turkcell’in reklam yüzü olmaktan büyük mutluluk duyduğunu söyleyen Melis Sezen, “Beş farklı markanın filmini bir hafta gibi kısa bir sürede çekerken kendimi mini dizide oynar gibi hissettim” dedi. Turkcell ailesine yeni katılan Onur Tuna ise TV+ uygulamasını ilk çıktığı günden beri kullandığını ve en çok geri alma özelliğini beğendiğini söyledi.

Türkiye’nin Çiftleri; canlandıracağı farklı karakterleriyle bazen romantik bir çifti bazen de gezginleri oynayacak. Serinin bir filminde sporu yaşam biçimi olarak benimsemiş çift, diğerindeyse alışılmış yaşlı kalıplarının dışına çıkan, torunlarını hayrete düşürecek tercihler yapan yeni nesil anneanne ve dede olarak boy gösterecek. Bazen de dizi ve film tutkunu bir çifte hayat verecek. Reklam serisinin yayına girmesi için sahada ve arka planda 120 kişi çalışırken Melis Sezen ve Onur Tuna’nın makyajları için 23 saat harcandı.

 

Yorumlar