Finans Up, 7. dönemi kapanış etkinliği ile tamamlandı

- QNB Finansbank'ın kariyer etkinliği Finans Up Kariyer Kulübü'nün 7. dönemi, tüm üyeler ve banka yöneticilerinin katıldığı kapanış partisi ile sona erdi

Google Haberlere Abone ol
Finans Up, 7. dönemi kapanış etkinliği ile tamamlandı

İSTANBUL (AA) - QNB Finansbank'ın kariyer etkinliği Finans Up Kariyer Kulübü, 7. dönemini tüm üyeler ve banka yöneticilerinin katıldığı kapanış etkinliği ile tamamladı.

QNB Finansbank açıklamasına göre, 2011'de hayata geçirilen ve QNB Finansbank'ın en bilinen şirket etkinlikleri arasında birinci sıraya taşıyan Finans Up Kariyer Kulübü, geleneksel kapanış partisinde üyeleri ve banka yöneticilerini bir araya getirdi. Kristal Kule Sky Garden'da gerçekleşen organizasyonda tüm üyelere plaket verilirken, 2016-2017 yılı proje ödülleri de sahiplerini buldu.

Açıklamaya göre, Finans Up'a üye olan gençler her yıl mesleki ve kişisel gelişimleri için McKinsey Liderlik Akademisi ve Harvard Business Review Türkiye'nin danışmanları tarafından verilen eğitimleri de kapsayan, toplamda 9 etkinliğe katılım sağlıyor.

"Yükselmenin sınırı yok" mottosu ile etkinlikler gerçekleştiren Finans Up, üyelerinin gelişimine katkı sağlaması için yurt dışı ödülü imkanı sunuyor. Birinci olan grup üyeleri, ilgi alanları doğrultusunda kendilerinin seçtiği yurt dışı konferans ve eğitimlere katılıyor.

Bu sene yurt dışı ödülü kazanan üyelerden biri Singapur'daki Chief Strategy Officer zirvesini tercih ederken, geçtiğimiz yıl ödül kazanan üyeler ise Lizbon'da gerçekleşecek Web Summit'e bu sene katılacak.

Açıklamaya göre, 2014 ve 2015 yılında En Gözde Şirketler Araştırması'nda Türkiye'nin en bilinen kariyer etkinliği seçilen ve İngiltere'nin en büyük iş ödül programlarından biri olan Global Business Excellence Ödülünü Outstanding HR Initiative kategorisinde kazanan Finans Up Kariyer Kulübü'ne bugüne kadar 17 bin 146 öğrenci başvurdu. Bu başvurular arasından seçilen 240 başarılı genç, Finans Up Kariyer Kulübü'ne üye oldu.

Yorumlar