"Final hedefine adım adım yürüyoruz"

- Mersin Büyükşehir Belediyespor Genel Menajeri Aydın: -"Bu sezon FIBA Avrupa Kupası'nda final oynamak istiyoruz"

Google Haberlere Abone ol
"Final hedefine adım adım yürüyoruz"


MERSİN (AA) - Mersin Büyükşehir Belediyespor Genel Menajeri Melahat Aydın, FIBA Kadınlar Avrupa Kupası'nda çeyrek finale kaldıklarını hatırlatarak, adım adım finale yürüdüklerini söyledi.

Aydın, AA muhabirine yaptığı açıklamada, FIBA Avrupa Kupası 8'li tur maçlarında Fransız temsilcisi Carolo Basket'i yenerek çeyrek finale kalma başarısı gösterdiklerini anımsattı.

Namağlup bir takımı 2 maçta da yendiklerini ifade eden Aydın, "Fransız temsilcisiyle oynadığımız iki maç çok zorluydu. Özellikle Fransa'da Türk taraftarlarımızın desteği bizleri çok mutlu etti. Biz Mersin'i ve Türkiye'yi Avrupa'da temsil etmeye devam edeceğiz. Bu sezon FIBA Avrupa Kupası'nda final oynamak istiyoruz. Çok iyi oyunculardan kurulu bir takımımız var. FIBA Avrupa Kupası'nda yolumuza devam ediyoruz ve final hedefine adım adım yürüyoruz." diye konuştu.

Ligde ve Avrupa'da toplam 12 maçtır yenilmeyerek çok iyi bir seri yakaladıklarını vurgulayan Aydın, çeyrek finalde karşılaşacakları İtalyan temsilcisi Reyer'i de eleyip önce yarı finale, ardından da finale kalmak istediklerini dile getirdi.

Yorumlar