Filistinliler Erdoğan'ın zaferini böyle kutladı

Gazze sınırında Filistinliler, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın seçimlerdeki başarısını kutladı. Ellerinde Erdoğan'ın fotoğrafını ve Türk bayrağını taşıyan Filistinliler, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a övgü içeren sloganlar attı.

Google Haberlere Abone ol
Filistinliler Erdoğan'ın zaferini böyle kutladı

Gazze İsrail sınırında bir grup Filistinli, ellerinde Erdoğan'ın fotoğrafını ve Türk bayrağını taşıdı. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın seçimlerdeki başarısını kutlayan Filistinliler, Erdoğan'a övgü içeren sloganlar attı.

Filistinli Emin Selim (20), Cumhurbaşkanı Erdoğan'la, Filistin halkına ve Gazze'ye verdiği destekten dolayı iftihar ettiklerini belirtti.

Selim, "Filistin meselesine yönelik tutumundan dolayı Erdoğan'ı çok seviyoruz. Onu takdir ediyoruz. Biz ve Türkler, bizi öldüren ve yuvalarımızı yıkan İsrail zulmüne karşı tek yüreğiz" dedi.

Geçtiğimiz günlerdeyse bir kısmı Büyük Dönüş Yürüyüşü'nde yaralanan ve koltuk değnekleriyle kutlamaya katılan Filistinliler ellerinde Erdoğan'ın fotoğraflarını taşıyarak seçim zaferini kutlamıştı. Yaralılar, "Gazze'den gururlu Türkiye'ye tebrikler", "Tebrikler Erdoğan" şeklinde sloganlar atmıştı.

Filistinli ressam Beha el-Haribi ise, Han Yunus kenti doğusundaki İsrail sınırında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın portresini çizerek, Erdoğan'ın 24 Haziran seçimlerinde elde ettiği başarıyı kutlamıştı.

Yorumlar