Filistinli kafileden Cumhurbaşkanı Erdoğan'a pankartlı destek

- Karadeniz gezisi kapsamında Ordu'ya gelen 44 kişilik Filistinli kafile, çıktıkları 550 rakımlı Boztepe'de açtıkları pankartlarla Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Türkiye'ye destek verdi - Vali Balkanlıoğlu: - "Kendi bayrağının altında bağımsız bir devlet olmanın ne kadar kıymet taşıdığını, sizlerin ve İslam aleminin yaşadığı sıkıntıları gördükçe daha da iyi anlıyoruz"

Google Haberlere Abone ol
Filistinli kafileden Cumhurbaşkanı Erdoğan'a pankartlı destek

ORDU (AA) - Karadeniz gezisi kapsamında Ordu'ya gelen Filistinli kafile, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Türkiye'ye destek amacıyla 550 rakımlı Boztepe'de pankart açtı.

Ordu'yu ziyaret eden 44 kişilik Filistinli kafile, 550 rakımlı Boztepe'ye çıkarak kenti kuşbakışı izleme fırsatı buldu.

Filistinliler, burada "İnadına demokrasi, seninleyiz Türkiye, yanındayız Erdoğan, yanındayız Türkiye" yazılı pankart ve dövizler açtı. Kafile, desteklerini slogan atarak da sürdürdü.

Döviz ve pankartları gören vatandaşlar da Filistinlilere alkışlarıyla destek verdi.

- Vali Balkanlıoğlu'na ziyaret

Kafile, Vali İrfan Balkanlıoğlu'nu da ziyaret etti.

Balkanlıoğlu, Valilik Toplantı Salonu'ndaki kabulde, kafileyi Ordu'da görmekten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Filistin'de yaşanan zulmü bildiklerini ve üzüldüklerini belirten Balkanlıoğlu, "Kendi bayrağının altında bağımsız bir devlet olmanın ne kadar kıymet taşıdığını, sizlerin ve İslam aleminin yaşadığı sıkıntıları gördükçe daha da iyi anlıyoruz." dedi.

Ordu'nun, Karadeniz'in en güzel illerinden biri olduğunu vurgulayan Balkanlıoğlu, en çok fındık üretiminin de Ordu'da gerçekleştirildiğini anlattı.

Balkanlıoğlu, "Ordu, 750 bin nüfusu, 19 ilçesi ile yeşil ve mavinin buluştuğu doyumsuz bir güzelliğe sahiptir. Ordu'da kaldığınız sürede insanların misafirperverliğiyle karşılaşacaksınız. Cennetten bir köşe olan Ordu'da, programınızın güzel geçmesini diliyorum." şeklinde konuştu.

Filistinli kafile de Ordu'da bulunmaktan memnuniyet duyduklarını, fırsatları oldukça Türkiye'ye gelmeye çalıştıklarını kaydetti.

Ziyarette, Filistinli kafileye fındık ve çay ikramında bulunuldu. Filistinliler, Ordu'nun Arapça seslendirilen tanıtım videosunu da izledi.

Yorumlar