File Market Kimin? Sahibi kimdir?

File Market Kimin? Sahibi kimdir? File market kim tarafından ne zaman kuruldu soruları tüketiciler tarafından merakla dile getiriliyor. Ürünlerinin birçoğunu kendi üreten market konsept olarak diğer market zincirlerinden ayrılıyor.

Google Haberlere Abone ol
File Market Kimin? Sahibi kimdir?

File Market Kimin? Sahibi kimdir, File Market ne zaman kimdi tarafından nerede kuruldu? İşte File Market'in sahibi hakkında merak edilen bilgilerden bazıları: 

File Market konsept olarak kendi ürünlerini satmaya odaklanan bir market türüdür. Bu marketteki ürünler kaliteyi baz alıyor. Diğer zincir marketlerdeki ürünlerden daha kaliteli ve daha uygun fiyatlı ürünler satmaya çalışıyor.

File Market'in sahipleri aslında çok da yabancı değil. Çünkü zaten şu anda piyasada olan bir marketin sahipleridir. File Marketleri, BİM marketlerinin 2015 yılında müşterilerine satış sunduğu farklı bir yeni modelidir.

BİM, ‘File’ isimli marketleri zinciriyle Türkiye ve dünya çapında duyulmuş Migros ve CarrefourSA gibi ve bir çok marketler ile rekabete giriştiği hipermarket konseptinde markettir. 

File Market Türkiye çapında markalaşmaya devam eden büyük market zincirleri arasında yerini korumaya devam ediyor.

İşte File Marketler bulunduğu iller;

Bursa, İstanbul, Kırklareli, Kocaeli, Tekirdağ, Zonguldak ve Sakarya illeri ve ilçelerinde bir çok marketleri yer almaktadır.

File Marketleri gıda, kişisel bakım ve genel temizlik ihtiyaçlarını iyi veya en iyi kalitede, yüksek kalite ve sürekli düşük fiyatlardan satışa sunulan sağlıklı ve taze ürünlerle ihtiyaçlarını karşılayarak müşteri memnuniyetini kazanmaktır.

File Marketlerinde ortalama 3,500 -4000 farklı ürünü yer almaktadır. Ürünler arasında et, şarküteri, taze sebze – meyve, unlu mamuller ve kişisel bakım bölümleri de yer alıyor.

 

Yorumlar

müzminbey eee File market kiminmiş?
OMER NALBANT Merhaba Özgürlük Blv. üzerindeki mağzanız ne zaman açılacak. Saygılarımla 05327129713