Fikret Orman'ın hayallerinden biri gerçek oldu

"Tüm seyahatlerimize siyah-beyazlı renklerle ve logomuzla donatılan Türk Hava Yolları uçağıyla gideceğiz. Umuyorum ki nice zaferlerden yine bu uçakla döneceğiz"

Google Haberlere Abone ol
Fikret Orman'ın hayallerinden biri gerçek oldu
Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, Türk Hava Yolları (TYH) ile yaptıkları sponsorluk anlaşmasıyla hayallerinden birinin gerçekleştiğini ve bunun mutluluğunu yaşadığını belirtti.

Beşiktaş dergisinin kasım sayısındaki yazısında THY ile yapılan sponsorluk anlaşmasına değinen Orman, "Çok uzun zamandır bir hayalim vardı, onu da gerçekleştirmiş olmanın mutluluğunu yaşıyorum. Bundan sonra tüm seyahatlerimize siyah-beyazlı renklerle ve logomuzla donatılan Türk Hava Yolları uçağıyla gideceğiz. Umuyorum ki nice zaferlerden yine bu uçakla döneceğiz." ifadesini kullandı.

Diğer sponsorluk çalışmalarından da bahseden Orman, "Beşiktaş, dünyanın her köşesinde örgütlenmiş, üzerinde güneş batmayan bir kurumdur. Bizim en önemli varlığımız, Beşiktaş’ın marka değeri. Bu değeri her platformda güçlü markalarla yaptığımız anlaşmalarla daha da yukarılara taşımaya devam ediyoruz. Sompo Japan Sigorta ile iş birliğimiz artarak devam ederken, dünyaca ünlü 198 yıllık giyim markası Brooks Brothers, Beşiktaş'ımızın giyim sponsoru oldu. Şahsım, yönetim kurulu arkadaşlarım ve camiam adına, ailemizin yanında yer alan tüm markaların yöneticilerine ve emekçilerine teşekkür ediyorum." şeklinde görüş belirtti.

"Dostluğun ve doğruluğun öncüsüyüz"

Beşiktaş'ın, duruşuyla taraflı tarafsız herkesin takdirini kazanmaya devam ettiğini vurgulayan Orman, "Geçtiğimiz yıllarda 'Feda' ve 'Gururlan' projeleri, sizler tarafından büyük kabul ve ilgi görmüştü. Bu yıl da 'Efendi Beşiktaş' diyoruz. Bu unvanı hak eden tek kulüp olarak, koşullar ne olursa olsun centilmenliğimizden, yardımseverliğimizden, gururlu ve mağrur tavrımızdan asla taviz vermeyeceğiz. Çünkü, biz dostluğun ve doğruluğun öncüsüyüz; Şeref’iyle oynayıp Hakkı’yla kazananız; tertemiz tarihiyle, her daim centilmenliğiyle, her koşulda hakkaniyetiyle, ne olursa olsun 113 yıldır başı dik olanız. Asla boyun eğmeyeniz." değerlendirmesini yaptı.

Yorumlar