Fetullah Gülen öldü mü? Fethullah Gülen yaşıyor mu, öldü mü, son dakika durumu nasıl?

Fetullah Gülen öldü mü yaşıyor mu? FETÖ'nün elabaşı Fetullah Gülen'in öldüğü belirtiliyor. İddiaya göre iki gün önce, "Benden bu kadar" diyen Gülen hayatını kaybetti.

Google Haberlere Abone ol
Fetullah Gülen öldü mü yaşıyor mu?

Fetullah Gülen öldü mü? Fethullah Gülen yaşıyor mu, öldü mü, son dakika durumu nasıl? yaşıyor mu soruları bu akşamı sosyal medyanın en çok cevabı merak edilen sorular arasında yer aldı.

Yaklaşık 23 yıldır ABD'de yaşayan FETÖ elabaşı Fetullah Gülen'in hayatını kaybettiği belirtiliyor.

Ölüm haberini verenler ise örgütün sosyal medyadaki birçok hesabı oldu.

Örgüt adına paylaşımlarda bulunan birden fazla hesap dün akşam bir mesaj paylaşarak örgüt liderinin öldüğü yönünde taziye ilettiler.

FETHULLAH GÜLEN ÖLDÜ MÜ?

Paylaşımları yapan hesaplardan birinin onaylı Twitter hesabı olması ise iddiaları biraz da güçlendirdi. 

Gülen, son yayınlanan videosunda hasta olduğunu, çok küçük bir eforu taşıyamayacak kadar hasta olduğunu belirtmişti.

15 Temmuz hain darbe girişimi için "tiyatro" diyen FETÖ elebaşısı Fetullah Gülen, yolun sonuna geldiğini, yayımladığı "ses" kaydında anlattı.

Örgütün yayın organı Herkul.org'da geçtiğimiz hafta video paylaşıp, "Çok küçük bir eforu taşıyamayacak kadar hastayım." diyen FETÖ elebaşısı Fetullah Gülen, bu kez sadece ses kaydı yayımayarak, yolun sonuna geldiğini anlattı.

Teröristbaşı Gülen'in kelimeleri telaffuz etmekte zorlandığı gözlenirken, videonun sonunda verdiği "ölüm" mesajı dikkat çekti.

Gülen paylaştığı ses kaydında, "Dünyasına, dünyasına, ondan yar dünyasına, ‘dünya benim’ diyenin, gittik dün yasına." ifadelerini kullandı. Gülen, "Neye talipsin, neye takılıyorsun, neyi kovalıyorsun, neyin arkasından koşturuyorsun?" diyerek devam etti.

Twitter'da yapılan Fetullah Gülen öldü paylaşımı şöyle:

Fetullah Gülen öldü mü yaşıyor mu?
Fetullah Gülen öldü mü yaşıyor mu?

 

Terör örgütü lideri Gülen, Türkiye'yi terk ettiği 1999 yılından bugüne ABD'nin Pensilvanya eyaletinde bulunan bu malikenede yaşıyordu.

Gülen en son zehirlendiği yönündeki iddialarla gündeme gelmişti. İddiaların birçoğunun gerçek olduğu örgüt mensuplarınca da doğrulanmıştı.

DOKTORUNDAN "ÖLÜMLÜ" MESAJ

Fetullah Gülen'in öldüğüne dair iddiaları güçlendiren bir diğer gelişme ise doktoru olduğu belirtilen kişinin Twitter hesabından yapılan paylaşım oldu. Paylaşım, Gülen'in öldüğü imasıyla ifadeler yer alıyor. 

İşte o paylaşım: 

Son Dakika Fetullah Gülen öldü mü yaşıyor mu?
Doktoru tarafından yapılan paylaşım

 

HESAPLAR HACKLENDİ İDDİASI

Öte yandan örgütün bazı diğer destekçileri ise paylaşımları yapan hesapların hacklendiğini ileri sürerek yapılan paylaşımların gerçek dışı olduğunu savundu.

Gülen'in ölmediğini paylaşanlar arasında Ekrem Dumanlı da vardı.


 

Yorumlar