FETÖ'nün Söke'deki esnaf yapılanması davası

- Aydın'ın Söke ilçesinde 22'si tutuklu 62 sanığın yargılandığı davada verilen ara kararla tutuklu sanıklardan 7'si tahliye edildi

Google Haberlere Abone ol
FETÖ'nün Söke'deki esnaf yapılanması davası

AYDIN (AA) - Aydın'da FETÖ/PDY'nin Söke ilçesindeki esnaf yapılanmasına ilişkin soruşturma kapsamında 22'si tutuklu 62 sanığın yargılandığı davada verilen ara kararla tutuklu sanıklardan 7'si tahliye edildi.

Aydın 3. Ağır Ceza Mahkemesince Aydın Gençlik Merkezi Fethi Sekin Duruşma Salonu'nda görülen davanın duruşmasına bazı tutuklu ve tutuksuz sanıklar, taraf avukatları ve sanıkların yakınları katıldı.

Duruşma öncesinde salonun çevresinde yoğun güvenlik önlemleri alındı, sanıkların yakınları, polis kontrolü ve üst aramasının ardından salona alındı.

Tutuklu ve tutuksuz sanıklar ile avukatların savunmalarının dünkü duruşmada tamamlanmasının ardından mahkeme heyeti ara kararını açıkladı.

Heyet, etkin pişmanlık hükümlerinden faydalanan tutuklu sanıklardan A.Y, H.M ve B.M ile tutuklu kaldıkları süre göz önünde bulundurulan E.D, V. G, H.Y. ve K.Ç'nin tahliyesine karar vererek duruşmayı erteledi.

Yorumlar