FETÖ'cülerin yalanlarından biri daha çöktü

15 Temmuz darbe girişimi esnasında şehit olanların "sırtlarından gizli eller tarafından vurulduğunu" ileri sürerek kenti tabanını kandırmaya çalışan FETÖ'nün yalanı çöktü. FETÖ'nün yalanını şehit Erol Olçok'un kardeşi Cevap Olçok çürüttü.

Google Haberlere Abone ol
FETÖ'cülerin yalanlarından biri daha çöktü

15 Temmuz darbe girişimi hakkında FETÖ tarafından sık sık üretilerek piyasaya sokulan yalanlar her gün tek tek çürütülmesine rağmen örgüt yeni yeni yalanlar üreterek piyasaya sokuyor. Örgütün temel amacı kendi tabanına, "darbeyi biz yapmadık, bakın başkaları yaptı" şeklinde "inanç" oluşturmak. Örgütün ortaya attığı son yalanlardan biri ise, 15 Temmuz Şehitler Köprüsü'nde şehit olanların darbeci askerler tarafından değil de başkaları tarafından şehit edildiği yönündeydi. Örgüte ait sosyal medya hesaplarından yayılan bu yalan, örgütün üst düzey isimleri ve kamuoyunda yakından tanınan isimleri tarafından da dolaşıma sokuluyor. 

Son olarak 15 Temmuz Köprüsü'ndeki darbecileri temize çıkarmaya çalışan yalanı yaymaya çalışan FETÖ firarisi Adem Yavuz Arslan da sosyal medya hesabından benzer paylaşımlarda bulundu. Arslan, Erol Olçok ve Abdullah Tayyip Olçok’un sırtından vurulduğunu, yani FETÖ’cü askerler tarafından vurulmadığı yalanını ortaya attı. FETÖ’cü Adem Yavuz Arslan’ın bu tweeti üzerine, FETÖ’cü hesaplar da harekete geçti. FETÖ’cülerin, “Erol Olçok ve diğerleri... Askerlerin tam karşısında olmalarına rağmen nasıl sırtlarından veya enselerinden vurulmuş olabilirler? TSK’ya ait olmayan mermi kovanları ipucu veriyor aslında” şeklinde mesajlarına, Erol Oçok’un kardeşi Cevat Olçok da sosyal medya hesabından yanıt verdi.

FETÖ’cülerin paylaşımlarına “Hayatınız yalan, iftira takiye...” diyerek yanıt veren Cevat Olçok, “Erol abim ve yeğenim A.Tayyip Olçok köprüde bulunan hain FETÖ’cü askerlerin sıktığı silahlarla şehit oldu. Sırtlarından değil göğüslerinden vuruldu. Şehitlerimizi biz gördük. Otopsi raporları var” ifadelerini kullandı.

Yorumlar