FETÖ'den Metin Külünk'e suikast emri mi verildi?

Yazar Ersoy Dede 29 Ekim 2018'de twitter hesabı üzerinden yaptığı paylaşımla yeni bir tartışmaya imza attı. Dede'ye göre FETÖ lideri, Metin Külünk için suikast emri verdi.

Google Haberlere Abone ol
FETÖ'den Metin Külünk'e suikast emri mi verildi?

Star yazarlarından Ersoy Dede 29 Ekim 2018'de twitter hesabı üzerinden takipçileri ile paylaştığı twitte, FETÖ denilen terörist, Pensilvanya’dan, Metin Külünk için suikast emri veriyor. Kime güveniyor bu alçak?, dedi.

Ersoy Dede, kişisel Twitter hesabında FETÖ lideri terörist Fetullah Gülen ile ilgili paylaşımlarda bulundu.

Attığı twitte, FETÖ denilen terörist, Pensilvanya'dan, Metin Külünk için suikast emri veriyor. Kime güveniyor bu alçak?, diyen Ersoy, şöyle devam etti:

— 'Adam gibi adam' Metin Külünk, milyonların duasıyla elbette zırh içindedir. Fakat bu aşağılık alçak teröristin talimat yolladığı her kimse onu bulmak lazım.

Dede, sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımına Metin Külünk'ü de etiketledi.

​Dede'nin ifadelerini Külünk de kendi takipçileriyle paylaştı. Külünk, "Çok teşekkür ediyorım Ersoy Kardeşim. Dikkat ve duyarlılığınız çok değerli" dedi.

Metin Külünk Kimdir?

Metin Külünk inşaat mühendisi ve Milletvekili. Peki Metin Külünk Kimdir? İşte Metin Külünk hakkında bilinmeyenler.

Metin Külünk, 16 Aralık 1960 yılında Rize'nin Güneysu ilçesinde doğdu.

Yıldız Teknik Üniversitesi İnşaat Mühendisliği Bölümü'nden mezun oldu.

Milli Türk Talebe Birliği Orta Öğrenim Yönetim Kurulu Üyeliği, Akıncılar Teşkilatı, Milli Selamet Partisi İl Gençlik Yönetim Kurulu Üyeliği, AK Parti İstanbul İl Teşkilatı Yönetim Kurulu Üyeliği, İstanbul İl Teşkilat Başkanlığı, İstanbul İl SKM Başkanlığı görevlerinde bulundu.

26. dönem AK Parti İstanbul Milletvekili olarak meclise giren Külünk, Külünk Eğitim ve Kültür Derneği, Tepebaşı Köyü Derneği, Güneysu Derneği , Rize Vakfı, TEK-DER (Teknik Elemanlar Derneği), Mimar ve Mühendisler Grubu, İTKİB (İstanbul Tekstil ve Konfeksiyon İhracatçılar Birliği), UND (Uluslararası Nakliyeciler Derneği), İstanbul Tasarım Derneği ve Fenerbahçe Spor Kulübü üyesidir.

Metin Külünk, evli ve bir çocuk babasıdır.

Yorumlar