FETÖ'cü Enes Kanter'e Cuma çıkışı sert tepki

ABD'nin Boston kentinde bir camiye Cuma namazı için giden FETÖ'cü Enes Kanter burada vatandaşların tepkisiyle karşılaştı. Bu sırada "Babanın camisine gitseydin" şeklinde tepki gösteren bir Türk vatandaşı Kanter'e "Hainlik yüzüne yansımış" şeklinde sert çıkıştı.

Google Haberlere Abone ol
FETÖ'cü Enes Kanter'e Cuma çıkışı sert tepki

FETÖ firarisi basketbolcu Enes Kanter ABD'nin Boston kentinde bir camiye Cuma nazamı için girdiğini gören vatandaşlar Kanter'e tepki gösterdi. Cuma çıkışında Kanter'i sıkıştıran bir vatandaş kamerasını açtığı Enes Kanter'e doğru tutarak "Babanın camisine gitseydin, hainlik yüzüne yansımış" sözleriyle tepkisini dile getirdi.

"VATANSIZ"

Kanter'in de olayı kameraya aldığı ensada tepkisini gösteren vatandaş FETÖ firarisi Kanter'e "Babanın camisine gitseydin, hainlik yüzüne yansımış, hain olmadan da yaşanabiliyor burada. Selam ver belki baban görür, vatansız" dedi.

FETÖ İÇİN "BABAM" DEMİŞTİ

15 Temmuz darbe girişiminin ardından babası tarafından evlatlıktan reddediliği açıklanan FETÖ'cü Enes Kanter FETÖ elebaşı Fetullah Gülen'i babası ilan etmiş ve soyadını da Gülen yapmıştı. FETÖ'ye bağlılığı ile bilinen Kanter sosyal medya üzerinden küstah paylaşımlarına devam ediyor. FETÖ'cü Kanter son olarak FETÖ elebaşı Gülen ile olan fotoğrafını "Bir derdim var, bin dermana değişmem." notuyla paylaşmıştı.

Yorumlar