FETÖ twiti ortaya çıkan Cihangir İslam stüdyoyu terk etti

FETÖ operasyonlarını eleştirerek, örgüte yönelik operasyonları kınadığı twitleri ortaya çıkan Saadet Partisi Milletvekili Cihangir İslam canlı yayını terk etti.

Google Haberlere Abone ol
FETÖ twiti ortaya çıkan Cihangir İslam stüdyoyu terk etti

Meclis'te 15 Temmuz şehitlerinin yakınlarını ve gazileri rencide eden açıklamalarıyla tepkilere neden olan Saadet Partisi Milletvekili Cihangir İslam, FETÖ operasyonlarını eleştirdiği, kınadığı mesajları ortaya çıkınca katıldığı televizyon programını terk etmek zorunda kaldı.

CHP'nin oylarıyla TBMM'ye giren tepkilerin odağındaki Saadet Partisi Milletvekili Cihangir İslam, Akit TV’de ekranlara gelen Asıl Mesele adlı programda FETÖ mesajları ortaya çıkınca sinirlenerek yayını terk etti.

TBMM’de yaptığı konuşma nedeniyle hakkında soruşturma açılan Saadet Partisi İstanbul Milletvekili Cihangir İslam katıldığı programda, Akit TV’den Yusuf Ozan Demir’in ve Akit TV Haber Koordinatörü Muharrem Coşkun’un sorularını yanıtladı.

Moderatörün, "15 Temmuz'da halkı, 17 Aralık'ta da FETÖ'yü savunuyorsunuz. Bu çelişkiyi açıklar mısınız?" sözlerine tepki gösteren Cihangir İslam, "Sizin derdiniz hakikat falan değil arkadaşlar. Bana FETÖ'cü diyen bir modaratörle benim konuşacak bir şeyim olmaz. Ben yanılmışım, gerçekten sizin iyi niyetle gerçekleri araştırdığınızı zannederek gelmiştim." diyerek programı terk etti.
 

Yorumlar