FETÖ mağduru Nedim Şener: CHP, örgüt ile işbirliği yapıyor

FETÖ tarafından Ergenekon davalarında mağdur edilen Nedim Şener, CHP'nin örgüt ile işbirliği içinde olduğunu söyledi. Tarafların, AK Parti ile mücadele adı altında birlikte hareket ettiklerini belirten Şener, "İnsan bu işbirliğinden utanır" dedi.

Google Haberlere Abone ol
FETÖ mağduru Nedim Şener: CHP, örgüt ile işbirliği yapıyor

Sonhaberler | Haber Merkezi

Sivas 6. Kitap Günleri'nde konuşan Şener, “Türkiye'de muhalif kesimlerin AK Parti ile mücadele etmek için zaman zaman ittifak bazı müttefik sahibi olduklarını görüyorum. Ben kendi düşüncelerimle bir partinin cemaatle işbirliği içinde olduğunu söylüyorum. Niye söylüyorum bunu onların elinde olduğunu bildiğimiz bazı belgeleri bir süre sonra o siyasi partinin yetkililerinde görüyorum. Siyasi partiye baktığımızda bu belgeleri meclisteki konuşmalarda yayınlıyorlar. İşbirliği yapıyorlar ve insan bu işbirliğinden utanır" diye konuştu.

Şener, konuşmasının devamında "15 Temmuz'dan sonra ortaya çıkan olgu ile bizim cemaat diye tabir ettiğimiz grubu insanları katleden büyük bir terör örgütü olduğu gerçeğidir. O süreçten sonra Türkiye'nin önemli partilerinden bir tanesini onlar ile ilişkilendirmek bana doğru gelmez. Bunu CHP'liler de AK Parti içinde yaptığı zaman 15 Temmuz-17 Aralık sonrası ve öncesi dönem içinde söylüyorum, hepimizin cemaat diye yazdığı o dönemlerde bir türlü silahlı terör örgütü diyemediğimiz, silahsız terör örgütü olur mu diye herkesin düşündüğü dönemlerde herkes ilişkiler kurmuş” ifadelerini kullandı.

Yorumlar