FETÖ hayranını traş edip seyirciye yutturdular

Saadet Partisi'nin yayın organı TV5'teki FETÖ hayranı sunucu deşifre olduktan sonra kanaldan kovulduğu açıklanmıştı. Ancak aradan kısa bir süre geçtikten sonra aynı isim traş edilerek yeniden ekrana çıkarıldı.

Google Haberlere Abone ol
FETÖ hayranını traş edip seyirciye yutturdular

Merhum Erbakan'ın emekleriyle kurulan Saadet Partisi ve onun yayın organında yaşanan skandalların ardı arkası kesilmiyor.

Saadet Partisi'nin yayın kanalı TV5'te yaşanan FETÖ skandalının üzerinden henüz birkaç ay geçmemişken aynı isim ve aynı ekranda yeni bir skandala imza attı. 

FETÖ üyesi Hakan Şükür'ü yayına alarak methiyeler dizerek örgüte olan hayranlığını ortaya koyan Saadet Partili sunucu Mehmet Ali Kalaycı, yeni bir skandalla ortaya çıktı.

Daha önceki skandalı nedeniyle kanaldan kovulduğu iddia edilen Kalaycı aslında kovulmadı. Tam tersine sakallarını traş ederek yeniden ekrana döndü.

FETÖ'ye olan hayranlığını Hakan Şükür ile ortaya Kalaycı, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Kur'an hocası olarak bilinen Milli Görüş'ün en kıdemli isimlerinden İmdat Kaya Hoca'ya karşı terbiye sınırlarını aşan saygısızlıkta bulundu. 

TV5 ekranlarında Ramazan programına misafir edilen vaiz İmdat Kaya Hoca, sunucunun terbiye dışı çıkışlarına maruz kaldı. Skandalın ortaya çıkmasıyla sunucunun aslında Hakan Şükür'ü ekrana çıkarıp ona methiyeler düzen kişi olduğu anlaşıldı. 

Yorumlar

Yahya Altında sunucunun ismi yazıyor, okuma yazmanız mı yok yada iftira atmak sizde alışkanlık mı. Niyetiniz nedir