Fethi Sabancı Kamışlı kimdir, kaç yaşındadır?

Fethi Sabancı Kamışlı kimdir, kaç yaşındadır, ne mezunudur, uzmanlık alanı nedir? Sakıp Sabancı'nın neyi olur? İşte Fethi Sabancı Kamışlı hakkında merak edilen bilgilerden bazıları:

Google Haberlere Abone ol
Fethi Sabancı Kamışlı kimdir, kaç yaşındadır?

Fethi Sabancı Kamışlı kimdir, nerelidir, kaç yaşındadır, Sakıp Sabancı'nın neyi olur? Sabancı ailesinin yeni nesil kariyer sabihi isimerinden birisi olan Fethi Sabancı Kamışlı, son dönemlerde adından sıkça söz ettiriyor. 

Fethi Sabancı Kamışlı, Esas Ventures'in kurucularından birisidir. Sakıp Sabancı'nın yeğenidir. Şekvet Sabancı'nın torunlarındandır.

Şevket Sabancı'nın kızı Emine Sabancı Kamışlı'nın oğludur. Annesi Emine Sabancı, Erhan Kamışlı ile evlidir. 

Fethi Sabancı Kamışlı'nın annesi Aksigorta, Akhayat ve Sabancı Holding'de yönetim kurulu üyeliklerinde bulunmuştu. 2000 yılında babası Şevket Sabancı ve kardeşi Ali Sabancı ile birlikte Esas Holding'i kurmuştu. 

Fethi Sabancı Kamışlı ise 2010 yılında Saint Benoit Fransız Lisesi’nden ve 2014 yılında Tufts Üniversitesi Ekonomi Bölümü’nden mezun oldu.

Daha sonra London School of Business and Finance’de Kurumsal Finans Sertifika Programı’nı tamamladı.

Henüz lise eğitimi devam ederken Citi Bank Londra’da Varlık Yönetimi bölümünde staj yaptı.

Profesyonel iş hayatına BMO Real Estate Partners’da Kıdemli İş Analisti olarak başladı.

Ardından A Capital Real Estate şirketinde Ticari Gayrimenkul Direktörü olarak çalıştı.

Son 8 senedir kendi menkul ve gayrimenkul portföy yönetimine ek olarak 5 kıtada iştiraki olan teknoloji yatırımları bulunan Fethi Sabancı Kamışlı, halen 2018 yılında Kurucu Ortak olarak yer aldığı Esas Ventures’daki görevini sürdürüyor.

Esas Holding’in de ortaklarından olan Fethi Sabancı Kamışlı, iyi derece İngilizce ve Fransızca biliyor.

Yorumlar