Ferhat ile Şirin oyuncuları

Ferhat ile Şirin dizisi bu akşam FOX TV ekranlarında ilk bölümü ile yayın hayatına başlıyor. Yeni dizi, dizi severler tarafından merak edilmeye başladı. Peki, yeni dizinin oyuncuları kimlerdir?

Google Haberlere Abone ol
Ferhat ile Şirin oyuncuları

Ferhat ile Şirin dizisi oyuncuları kimlerdir, başrolde kim oynuyor sorularının yanıtı bu akşam FOX TV ekranlarında ilk bölümü ile ekrana gelecek olan Ferhat ile Şirin dizisisini merak eden dizi severler tarafından araştırılıyor. Peki, yeni dizinin oyuncuları kimlerdir?

FOX TV ekranlarında bugünden itibaren her Cuma akşamı yayına gelecek olan Ferhat ile Şirin dizisi kanal tarafından büyük bir beklentiyle başlatılıyor.

Oyuncu kardosu ile oldukça iddialı olan dizinin başrolünde ise uzun zamandır dizilerde oynamayan Cansu Dere var. Banu karakteriyle erkanlara gelecek. Banu, Ferhat ile Şirin üçgeninde geçecek bir aşk hikayesi olacak dizi sıradan bir marangoz olan Ferhat'ın zengin bir dünyaya girişini ve gireceği aşk girdabını anlatıyor. Banu, Şirin'in ablasıdır. Silahların gölgesinde bir ömür süren Banu, hayatında hiç aşık olmamıştır. Tek önceliği ailesinin itibarı ve babasının bıraktığı servetin yönetimi iken bir anda hesaplar değişir. Ve Banu hayatında ilk defa aşkı tadar.

Ferhat ile Şirin oyuncuları

Dizinin diğer kahramanlarından bizi ise Ferhat'tır. Tolga Sarıtaş'ın canlandırdığı Ferhat, sıradan bir marangoz iken hikayesi bir anda zengin bir dünyaya açılır. Ferhat, babası ile bir marangoz dükkanı işletir. Dobra biridir, aklına gelen her şeyi hemen söyler kimseden lafını sözünü gizlemez. Aynı zamanda işindeki ustalığı ile şehirde nam salmıştır Ferhat. Babasından boks dersleri almış olan Ferhat bileği yaman bir yiğittir. Aynı zamanda kitap okumayı sever. Babasının öğrettiği ilim ve şiir kitapları baş ucundan ayırmaz.

Ferhat ile Şirin oyuncuları

Dizinin Şirin'i ise Leyla Tanlar, ailesinin prensesi, aşkı ve acıyı hiç tanımamış altın kafeste büyümüş bir kuş gibidir. Küçükken geçirdiği hastalık sebebiyle ailesi özellikle ablası Şirin'in üzerine titrer. Ancak Şirin, gerçek aşkı Ferhat ile bulur. Ancak bulduğu aşkı yaşaması için bir engeli vardır. O da öz ablası Banu.

Ferhat ile Şirin oyuncuları

İçerde dizisinin sempatik oyuncusu Alyanak Ferhat ile Şirin dizisinde Hüsrev olarak kaşımıza çıkıyor. İçerdeki rolünün aksine sert, makam ve para hırsı gözünü bürümüş bir adamdır. En büyük korkusu ise yalnız kalmaktır.

Ferhat ile Şirin oyuncuları

Ushan Çakır'ın canlandırdığı Sadık karakteri adına layık bir karakteri canlandırmaktadır. Banu'nun sağ kolu ve koruyucusu Şirin'in ise ağabey yerine koyduğu biridir Sadık.

Ferhat ile Şirin oyuncuları

Işıl Yücesoy dizide Hayriye olarak rol alıyor. Karalı ailesinin başındaki isim olan Hayriye torunlarını korumak için gözünü karartabilecek bir insandır. 

Ferhat ile Şirin oyuncuları

Salim, yani Şirin'e baba olan adamı canlandıran Şehsuvar Aktaş eski bir boksördür. İnançlı bir adam olan Salim, marangoz ve oymacılık ustasıdır. Tek amacı iyi bir insan olmaktır.

Ferhat ile Şirin oyuncuları

Ferhat'ın annesi Şehnaz olarak karşımıza çıkan Emel Çölgeçen, kocasının ölümüyle hayatı kararmış bir kadındır. Tek emeli oğluna kavuşmaktır.

Ferhat ile Şirin oyuncuları

Alican Barlas, Yiğit karakteri ile karşımıza çıkıyor, Hüsrev'in oğlu olan Yiğit, babasının ona sunduğu hayat nedeniyle kaybetmeye tahammül edemeyen saldırgan bir adamdır. Ve aynı zamanda Şirin'in nişanlısıdır.

Ferhat ile Şirin oyuncuları

Nihan Gür, Sıla olarak karşımıza çıkıyor. Yiğit'i çok seven Sıla'nın gözü Yiğit'ten başkasını görmez.

Ferhat ile Şirin oyuncuları

Yorumlar