Fenerbahçeli futbolculardan Erdoğan'a sürpriz

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Yenikapı Etkinlik Alanı'nda Fenerbahçe Kulübünün "Hedef 1 Milyon Üye" standını ziyaret etti.

Google Haberlere Abone ol
Fenerbahçeli futbolculardan Erdoğan'a sürpriz

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Yenikapı Etkinlik Alanı'nda düzenlenen İstanbul Gençlik Festivali'nin açılış töreninin ardından, Fenerbahçe Kulübünün "Hedef 1 Milyon Üye" standını ziyaret etti.

Fenerbahçe Kulübünden yapılan açıklamada, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın ziyaretinde, Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, Dünya Etnospor Konfederasyonu Genel Başkanı Bilal Erdoğan, Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, kulübün başkan vekili Mithat Yenigün, asbaşkanlar Önder Fırat, futbol takımı idari menajeri Hasan Çetinkaya ile futbolcular Volkan Demirel ve Moussa Sow'un da hazır bulunduğu aktarıldı.

Standı gezen Erdoğan'ın, Aziz Yıldırım ve futbolcularla bir süre sohbet ettiği kaydedildi.

Öte yandan sarı-lacivertlilerin Senegalli futbolcusu Sow'un, Bilal Erdoğan'a isminin yazılı olduğu Fenerbahçe forması takdim ettiği ifade edildi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'a Sürpriz

Cumhurbaşkanı Erdoğan'a taraftarı olduğu Fenerbahçe takımı oyuncularından Mousa Sow ve Volkan Demirel birer forma hediye etti. Ayrıca sahneye çıkan Diriliş Ertuğrul dizisi ile Payitaht Abdulhamit Han dizisi oyuncuları da Cumhurbaşkanı Erdoğan ile birlikte gençleri selamladı.


Cumhurbaşkanı Erdoğan İstanbul Gençlik Festivali'ne katılmak üzere İstanbul'a geldi. Atatürk Havalimanı'nda Erdoğan'ı İl Başkanı Selim Temurci ve beraberindekiler karşıladı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan daha sonra Yenikapı'da düzenlenen İstanbul Gençlik Festivaline katıldı.


FENERBAHÇELİ OYUNCULAR VE DİZİ OYUNCULARI SAHNEYE ÇIKTI

Açıklamalarının ardından Cumhurbaşkanı Erdoğan'a taraftarı olduğu Fenerbahçe takımı oyuncularından Mousa Sow ve Volkan Demirel birer forma hediye etti. Ayrıca sahneye çıkan Diriliş Ertuğrul dizisi ile Payitaht Abdulhamit Han dizisi oyuncuları da Cumhurbaşkanı Erdoğan ile birlikte gençleri selamladı. Cumhurbaşkanı Erdoğan daha sonra Festival alanına geçti. Burada kurulan bir kaleye şut atan Erdoğan, beraberindekilerle birlikte alandan ayrıldı.

Yorumlar