Fenerbahçe'den TFF'ye "maç takvimi" başvurusu

- Fenerbahçe Kulübü, Süper Lig'de şampiyonluk mücadelesi veren takımların son 3 haftadaki maçlarının, aynı gün ve saatte oynanması için TFF'ye başvurdu

Google Haberlere Abone ol
Fenerbahçe'den TFF'ye "maç takvimi" başvurusu


İSTANBUL (AA) - Fenerbahçe Kulübü, Spor Toto Süper Lig'de şampiyonluk mücadelesi veren takımların, son 3 haftada yapacağı maçların aynı gün ve saatte oynanması için Türkiye Futbol Federasyonuna (TFF) başvuruda bulundu.

Sarı-lacivertlilerin, Süper Lig'de şampiyonluk yarışındaki takımların son 3 haftadaki maçlarının aynı gün ve saatte oynanması talebine ilişkin TFF Genel Sekreterliği'ne gönderdiği yazı, kulübün internet sitesinde yayımlandı.

Fenerbahçe Kulübünün TFF'ye başvuru dilekçesinde şu ifadeler yer aldı:

"Eşit şartlarda yarışma ilkesi gözetilmek suretiyle puanları birbirine çok yakın olarak ligin ilk 4 sırasında yer alan ve şampiyonluk yarışında bulunan Galatasaray, Medipol Başakşehir, Fenerbahçe ve Beşiktaş takımlarının müsabakalarını aynı gün ve saatte oynamak üzere 32. hafta programında değişiklik yapılmasını; 33 ve 34. hafta müsabakaları yönünden ise anılan takımların müsabakalarının aynı gün ve saatte oynanacak şekilde planlama yapılarak müsabaka takviminin buna uygun şekilde düzenlenmesini talep ve rica ederiz."

Yorumlar