Fenerbahçe'de en çok kartı Alves gördü

- Sarı-lacivertli takımın Portekizli savunma oyuncusu Bruno Alves, Süper Lig'de sezonu 9 sarı kartla tamamladı - Hasan Ali Kaldırım, Fenerbahçe'nin kırmızı kartla cezalandırılan tek oyuncusu oldu

Google Haberlere Abone ol
Fenerbahçe'de en çok kartı Alves gördü


İSTANBUL (AA) - ERCAN DOĞAN - Fenerbahçe, Spor Toto Süper Lig'in 2015-2016 sezonunu 78 sarı ve 1 kırmızı kartla tamamlarken, takımın en çok kart gören oyuncusu Bruno Alves oldu.

Ligde 22 maçta 2 bin 340 dakika süre alan Portekizli futbolcu, 9 kez sarı kart gördü. Özellikle ikinci yarılarda "hırçın" bir görüntü ortaya koyan tecrübeli futbolcu, kartların 7'sini maçların ikinci devresinde gördü.

Sarı-lacivertlilerde Alper Potuk'un 7, Josef de Souza ile Fernandao'nun altışar, Simon Kjaer ve Luis Nani'nin de beşer sarı kartı bulunuyor.


- Gökhan Gönül, tek sarı kart gördü

Takımın tecrübeli ismi Gökhan Gönül, sezonu tek sarı kartla tamamlamayı başardı.

Süper Lig'de 22 maçta 1926 dakika görev yapan savunma oyuncusu Gökhan, tek kartı, ligin ikinci yarısında Ülker Stadı'ndaki Osmanlıspor maçında gördü.

Sarı-lacivertli ekipte fazla şans bulamayan Michal Kadlec, Abdoulaye Ba ve Mehmet Topuz da sezonu birer sarı kartla tamamladı.


- Tek kırmızı kart Hasan Ali Kaldırım'a


Fenerbahçe'de, ligde sezonun tek kırmızı kartını Hasan Ali Kaldırım gördü.

Sarı-lacivertli futbolcu, Süper Lig'in ilk yarısında deplasmanda Gaziantepspor ile oynanan karşılaşmada kırmızı kart görerek takımını yalnız bırakmıştı.


- Kart raporu


Fenerbahçe'de bu sezon kart gören futbolcular ve kart sayıları şöyle:


OyuncularSarıKırmızıBruno Alves9-Alper Potuk7-Josef de Souza 6-Fernandao 6-Simon Kjaer 5-Luis Nani5-Mehmet Topal 4-Hasan Ali Kaldırım41Ozan Tufan4-Caner Erkin4- Robin van Persie3- Volkan Demirel3 - Diego Ribas3-Volkan Şen3-Şener Özbayraklı3-Lazar Markovic3-Raul Meireles2-Gökhan Gönül1-Michal Kadlec1-Abdoulaye Ba1 - Mehmet Topuz1 -


Yorumlar