Fenerbahçe yönetimi Abdullah Avcı iddialarını yalanladı

Fenerbahçe'ye transferi için Ali Koç ile görüşmelerde bulunduğu iddia edilen Abdullah Avcı ile ilgili kulüp yönetiminden yalanlama geldi.

Google Haberlere Abone ol
Fenerbahçe'den Abdullah Avcı açıklaması

Fenerbahçe henüz aradan bir yıl geçmeden yeniden teknik direktör sorunuyla boğuşuyor. Fenerbahçe'nin Ersun Yanal'dan boşalan teknik direktörlük görevi için Abdullah Avcı ile anlaşmaya vardığı iddia edilmişti. Sarı-Lacivertli kulüpten söz konusu habere yalanlama geldi.

Kulüp tarafından yapılan açıklamada şöyle denildi:

"Futbol A Takımımızın, 7 Mart Cumartesi günü sahamızda Yukatel Denizlispor ile oynayacağı Cemil Usta Sezonu 25. hafta müsabakasında, Takımımızın başında antrenörümüz Zeki Murat Göle görev alacaktır. Kendisine bu görevinde camiamızın tecrübeli isimleri destek sağlayacaktır.

Öte yandan kamuoyunda teknik direktörlük konusunda Sayın Abdullah Avcı ile görüştüğümüz ve/veya anlaştığımız yönündeki iddialar tamamen gerçek dışıdır.

Başkanımızın veya herhangi bir yöneticimizin, Sayın Avcı ile iddia edildiği üzere ne 2 hafta önce ne de bugünlerde bir teması olmuştur."

İDDİASININ SAHİBİ AVCI'NIN DANIŞMANI

Abdullah Avcı'nın danışmanı Doğan Ercan, "İki hafta ile Ali Koç'la görüştük. Galatasaray maçından sonra bakacaklarını söylediler. Şu anda ismi geçiyor ama bir anlaşma yok." demişti.

Yorumlar