Fenerbahçe taraftarı, kendilerini taşıyan otobüslere saldırdı

İstanbul Beşiktaş'taki derbi için Vodafone Arena'ya İETT otobüsleriyle taşınan taraftarlar, kendilerini taşıyan otobüslerin camlarını kırdı

Google Haberlere Abone ol
Fenerbahçe taraftarı, kendilerini taşıyan otobüslere saldırdı

Beşiktaş derbisi için Vodafone Arena'ya gitmek üzere Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Spor Kompleksi Protokol Tribünü önünde 15.00'ten itibaren toplanmaya başlayan sarı-lacivertli taraftarlar Kadiköy'ü stat atmosferine çevirdi. Fenerbahçeli taraftarlar, kontrol noktalarından geçtikten sonra ve elektronik biletleri kontrol edildikten sonra Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Spor Kompleksi Protokol Tribünü önünde bekletilmeye başladı. Yaklaşık 2000 kadar Fenerbahçe taraftarı otobüslere bindirilerek toplu olarak polis eşliğinde Vodafone Arena'ya hareket eden taraftarlar stada ulaştı. Taraftarlar otobüslere bindirilip kontrollü bir şekilde polis eşliğinde tribündeki yerlerini almaları için Vodafone Arena'ya götürüldü. Fenerbahçe taraftarı ile Beşiktaş taraftarı karşılaşmasın diye otobüsler farklı güzergahtan hareket etti.

POLİSE MUKAMEVET, OTOBÜSLERE SALDIRI

Ziraat Türkiye Kupası son 16 turunda Beşiktaş bu akşam Fenerbahçe'yi konuk edecek. Karşılaşma öncesi sarı-lacivertli taraftarlar Vodafone Arena'ya giriş yaparken, zaman zaman gerginlikler yaşandı. İzdihamdan dolayı iki taraftar yaralandı. Fenerbahçeli taraftarlar kendilerini taşıyan bazı otobüslerin camlarını kırdı. Taraftarlar, Fenerbahçeli taraftarlar Belediye otobüslerinin içini de adeta tribüne çevirdi.

Yorumlar