Fenerbahçe Real Madrid maçı Sport Smart'ta canlı izlenebiliyor

Fenerbahçe, hazırlık maçları kapsamında bu akşam saat 19.00'da Real Madrid ile karşı karşıya geliyor. Peki, Fenerbahçe - Real Madrid maçı saat kaçta, hangi kanalda, canlı izlemek mümkün mü?

Google Haberlere Abone ol
Fenerbahçe Real Madrid maçı Sport Smart'ta canlı izlenebiliyor

Fenerbahçe, sezon başlamadan hazırlık maçlarına devam ediyor. Son olarak dün rakibi Bayern Münih'e 6-1 yenilen Fenerbahçe, şimdi de Real Madrid ile karşı karşıya geliyor. 

kapsamında bu akşam saat 19.00'da Real Madrid ile karşı karşıya geliyor. Peki, Fenerbahçe - Real Madrid maçı saat kaçta, hangi kanalda, canlı izlemek mümkün mü?

Almanya'da düzenlenen Audi Cup hazırlık maçları kapmasında bu akşam İspanyol takımı Real Madrid ile karşı karşıya gelecek olan Fenerbahçe'nin nasıl bir performans ortaya koyacağı merak ediliyor.

Fenerbahçe - Real Madrid maçı saat 19.00'da yayınlanacak.

İlk maçta istediği oyunu ortaya koyamayan sarı lacivertlilerde teknik direktör Ersun Yanal'ın, kadroda değişikliğe gitmesi bekleniyor. 

Defans hattındaki sakatlıklarla boğuşan Fenerbahçe'de, Bayern Münih maçını tamamlayamayan Hasan Ali Kaldırım'ın durumu da belirsizliğini koruyor.

Geçtiğimiz sezon bekleneni veremeyen, hazırlık maçlarında da iyi bir performans sergileyemeyen Real Madrid, ilk maçında Tottenham Hotspur'a 1-0 yenilmişti. 

Turnuvanın finali ise 21.30'da Bayern Münih ve Tottenham Hotspur arasında oynanacak. 

Fenerbahçe-Real Madrid maçı Smart Spor üzerinden canlı yayınlanacak.

Smart Spor ya da Spor Smart D-Smart aboneliği gerektiren bir uygulamadır.

Yorumlar