Fenerbahçe, Mesut Özil'i pahalı buldu

Avrupa'da zor dönemlerden geçen Mesut Özil'in Fenerbahçe'ye transfer ihtimali gündeme gelmişti, ancak Fenerbahçe'nin Özil'i pahalı bulduğu belirtiliyor.

Google Haberlere Abone ol
Fenerbahçe, Mesut Özil'i pahalı buldu

Arsenal'den ayrılmak isteyen Mesut Özil, Fenerbahçe'ye önerildi ancak Ali Koç, yıldız futbolcunun maliyeti sebebiyle bu teklifi reddetti.

Arsenal'de Unai Emery'nin görev gelmesiyle birlikte kadroda düşünülmediği gibi, genelde adı sık sık saha dışı olaylarla gündeme gelen Mesut Özil'in, menajeri Erkut Söğüt aracılığıyla Fenerbahçe'ye teklif edildiği ortaya çıktı.

2 sezondur Arsenal'de tartışma konusu olan ve İngiltere'de sıkıntılı günler geçiren Mesut'un kariyerinde yeniden iyi bir başlangıç yapmak istediği ve menajerine 'bana takım bul' dediği belirtilirken, yıldız futbolcunun Fenerbahçe'ye önerildiği fakat Başkan Ali Koç'un maddi durumların yetersiz olması sebebiyle teklifi reddettiği kaydedildi.

3.haftası geride kalan Premier Lig'de daha 1 dakika bile süre alamayan Özil'in Mustafi ve Elneny gibi yıldızlarla beraber arayış içerisinde olduğu bildirilirken 31 yaşındaki yıldızın son çare olarak MLS Ligi ihtimalini göz önünde bulundurduğu vurgulandı.

Yorumlar