Fenerbahçe kongresinde kavga

Fenerbahçe'nin bugün düzenlenen Mali Genel Kurulunda konuşma yapan Ali Koç'u protesto edenlerle karşıt görüşlüler arasında kavga çıktı.

Google Haberlere Abone ol
Fenerbahçe kongresinde kavga

2022 mali genel kurul toplantısı için Fenerbahçe yönetimi ve üyeleri bir araya geldi. Başkan Ali Koç konuşma yaparken, arka sıralardan gelen istifa sesleri kavgaya dönüştü ve toplantıya ara verildi. 

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, 2022 Yılı Olağan Mali Genel Kurul Toplantısı'nda konuşma yaptı.

İşte Ali Koç'un konuşmasından önemli noktalar:

Bugünkü toplantıda alınacak birçok mesaj var ve verilecek çok mesaj da var. Önemli olan bu mesajları nasıl değerlendireceğimiz. Bugün düzen biraz karmaşık hale geldi. Divan Kurulu Başkanı Uğur Dündar, 40 kişinin daha konuşacağı kararını aldı. Onları dinlemek için sabırsızlanıyorum. Hepimizin canı sıkkın ve söyleyecek bir şeyi var. Söylenen pek çok şeyin haklılık payı da yüksek.

Hepimizin canı sıkkın, hepimiz bir şeyler söylemek istiyoruz. Şahsen maddi konuların konuşulmasından rahatsızım. Eğer durum böyleyse maddi konuların bir önemi var mı? Eğer gökten para yağsa, Samandıra'dan altın fışkırsa, futbolda başarı yoksa bunların hiçbir önemi yok.

Bir arkadaşımız, eğer durum böyleyse mali konuların ne önemi var diye sordu. Sonuna kadar haklı. Altın bulsak, petrol akıtsak, gökten para yağsa bile futbolda başarı olmadığı sürece hiçbir şeyin değeri yok. Ben de sizin yerinizde olsam, bu karşılaştığımız durum hakkında benzer düşüncelere sahip olurdum. Şampiyon olamasak da en üst seviye için mücadele ettiğimizi herkes bilmeli.

Ayrıca Başkan Ali Koç'un şu sözleri sonrasında ortam karıştı: Aday çıkmayacak bir ortamda genel kurula gitmek, önümüzdeki sezonun bütün yapılanmasını ve planlamasını riske atacak bir durum. Bunu 3 yaşındaki bir çocuk bile anlar. Değişim isteyenler neden bir aday çıkmıyor? Fenerbahçe kötü giderken, lokantalarda eğlenenlere sesleniyorum! Bir aday çıkartın! İçinde bulunduğumuz durumdan acı çekiyoruz. Bunun nedenini bilerek mi yaşıyoruz!

Bu sözlerin ardından bir taraftarın "Evet" cevabı vermesiyle Ali Koç taraftarları ve muhalifleri arasında yumruklu bir kavga çıktı. Ali Koç, bu olaylar sonrasında "Bu ortamda konuşamam." diyerek ara verdi.

UĞUR DÜNDAR İSTİFA ETTİ

Öte yandan Fenerbahçelilerin hedefinde olan isimler arasında bulunan Uğur Dündar, konuşması esnasında ıslıklandı. Dündar daha sonra, "Mustafa Kemal'in askeriyim" diyerek istifa etti.

Yorumlar