'Fatma' dizisinin ilk fragmanı yayınlandı

Oynadığı "Boncuk" karakteriyle muhteşem bir performans ortaya koyan Burcu biricik bu kez "Fatma" karakteriyle karşımıza çıkıyor. 'Fatma' dizisinin ilk fragmanı yayınlandı. Dizinin 27 Nisan günü yayınlanması bekleniyor.

"Boncuk" karakteriyle TV8'de yayınlanan Kırmızı Oda dizisinde performansıyla dikkatleri üzerine çeken Burcu Biricik, "Camdaki Kız"dan sonra şimdi de "Fatma" ile karşımızda. Netflix, başrolünü Burcu Biricik, Uğur Yücel ve Mehmet Yılmaz Ak’ın paylaştığı yeni yerli dizisi Fatma’nın fragmanını yayınladı. Başak Abacıgil Sözeri’nin yapımcılığını üstlendiği dizinin yönetmenliğini Özer Feyzioğlu'yla dizinin aynı zamanda senaryosunu yazan Özgür Önurme paylaşıyor. 

Oyuncu kadrosunda Burcu Biricik, Uğur Yücel, Mehmet Yılmaz Ak, Hazal Türesan, Olgun Toker, Mustafa Tonak, Şehsuvar Aktaş, Umut Kurt, Sabahattin Yakut, Ecem Uzun'un yer aldığı dizi 27 Nisan'da gösterime girecek. 

Fatma, sıradan bir temizlikçidir. Kocası Zafer, hapisten çıktıktan bir süre sonra ortadan kaybolur. Zafer’i aramaya koyulan Fatma bu sırada beklenmedik bir cinayet işler. Zafer’in karanlık bağlantılarının bu cinayeti öğrenmesiyle, Fatma’nın hayatta kalmak için öldürmeye devam etmekten başka çaresi kalmaz. Bu durum, Fatma için bugüne kadar yaşadığı her şeyin intikamını alabileceği bir ritüel haline gelir.