Fatih Terim'in maaşı ne kadar olacak? Yunan basını yazdı

Fatih Terim'in Yunanistan'ın Panatinaikos takımını çalıştırmak için ne kadar maaş alacağı konusu hem Türkiye'de hem de Yunanistan'da merak konusu oldu. Konuyla ilgili Yunan basınında bir dizi haber ve iddia yer aldı.

Google Haberlere Abone ol
Fatih Terim'in maaşı ne kadar olacak?

Yunanistan Süper Ligi takımlarından Panathinaikos ile anlaşma sağlayan Fatih Terim, Yunan basınında geniş yer buldu. Kathimerini gazetesi, tecrübeli teknik direktörü "Boğaz'ın İmparatoru" olarak tanımladı.

Terim'in maaş beklentisi, Yunan medyasının merak konusu oldu. Panathinaikos eski hocası Ivan Jovanovic ile benzer bir ücret alması bekleniyor. Jovanovic’in bonuslar hariç 900 bin euro kazandığı biliniyor. Sport24, Terim'in başarılarına ve Netflix belgeseline dikkat çekti, "Terim'e bakan Türkiye'yi görür" ifadesini hatırlattı.

FATİH TERİM ETKİSİ

Türkiye'de yetişen en iyi antrenörlerin Terim'in öğrencileri olduğu vurgulandı. Ta Nea gazetesi, Terim'in Panathinaikos'un yeni dönemine başlangıcı olarak nitelendirdi. ProtoThema, Terim'in kariyerine ve Türk futboluna katkılarına odaklandı, onu "Türk futbol tarihinin en başarılı teknik direktörü" olarak tanımladı.

PANATHINAIKOS'UN YENİ DÖNEMİ

Fatih Terim, Yunanistan'a gelerek Panathinaikos ile 1,5 yıllık sözleşme imzalayacak. Bu hamle, kulüp için yeni bir dönemin başlangıcı olarak görülüyor. Terim, Türkiye'den gelen ilk teknik direktör olma unvanını da elde edecek.

ProtoThema gazetesi, Terim'in futbolculuk kariyerine ve kişiliğine değindi. Oyun stili ve sinirlilik düzeyi gibi özellikleriyle tanınan Terim, "kabadayı" olarak nitelendirildi. Ayrıca, Terim'in Türkiye futbol tarihindeki önemli konumu ve etkisi detaylandırıldı.

Yorumlar