Fatih Terim'den Arda açıklaması: Herkes ikini bir şansı hakkeder

Fatih Terim, eski futbolcusu Arda Turan'ın takıma geri alınmasından yana olduğunu belirterek, "Galatasaray değerleri ile yetişmiş bir Fatih Terim olarak Arda'ya ikinci şansı hak etmek güvenleri tekrar kazanmak ve bunun için ona bir şans kapısı açılmasından yanayım" dedi.

Google Haberlere Abone ol
Fatih Terim'den Arda Turan açıklaması

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, son günlerin en çok konuşulan isimlerinden Arda Turan ile ilgili açıklamalarda bulundu. 

Yurt dışından takımların ilgilendiği haberleri basında yer alan Arda Turan ile ilgili açıklamalarda bulunan Fatih Terim özetle, Arda'nın ikinci bir şansı hakkettiğini, Galatasaray'ın kendisine kapıyı açmasından yana olduğunu söyledi.

Fatih Terim, bir gazetecinin Arda Turan ile ilgili sorusu üzerine şunları söyledi: 

Arda meselesinin yönetimle aramda bir kriz gibi gösterilmesinden dolayı son derece rahatsız olduğumu söylemek istiyorum. Bahsettiğimiz kişi camianın ve kulübün yatırım yapıp emek verdiği birisi. Buradan ayrılırken de kulübe ciddi bir katkı sağlamış. Arda iyisiyle kötüsüyle sevabıyla günahıyla zor bir süreç geçirdi. Hayatta hepimiz ikinci şansı hak edecek şeyler yaparız. Hata yaparız bize de sahip çıkan ailelerimizdir. Galatasaray değerleri ile yetişmiş bir Fatih Terim olarak Arda'ya ikinci şansı hak etmek güvenleri tekrar kazanmak ve bunun için ona bir şans kapısı açılmasından yanayım. Bu şansın verilmesinden yanayım. Gerekirse futbolu burada bırakmasının yetiştiği aile tarafından sağlanabileceğini söyledim. Performans fizik teknik sahadaki hareketlerinden mücadeleden bahsetmiyoruz. Burada hatalarının bedelini ödemiş bir Arda var. Hatta ödemeye de devam ediyor. Böyle bir oyuncudan bahsediyoruz. Arda konusu sadece teknik bir karar değil. Biz Galatasaray camiası olarak bu yaklaşımla bakabilen bizlerin sizlerin taraftarımızın, camiamızın da talebi olmalı. Taraftarından camiasına seyircisine herkesin ortak kararı olmalı.

Yorumlar