Fatih Terim ve Abdurrahim Albayrak'tan yeni haber

Galatasaray camiası, Fatih Terim ve Abdurrahim Albayrak'ın koronavirüsü yendikleri, yeni test sonuçlarının olumlu olduğu belirtilmişti. Ancak yapılan yeni açıklamada ikilinin durumuyla ilgili son testlerin henüz yapılmadığı belirtildi.

Google Haberlere Abone ol
Fatih Terim ve Abdurrahim Albayrak'tan yeni haber

Galatasaray'da Fatih Terim ile Abdürrahim Albayrak'ın koronavirüse yakalanması camiada büyük üzüntüye neden olmuştu.

Galatasaray Divan Kurulu Üyesi Tunç Üner, Terim Albayrak'a yapılan son koronavirüs testinin negatif çıktığını savundu.

İki ismin de sağlık durumunun iyi olduğu ve önümüzdeki günlerde taburcu olacağı belirtildi. 

YENİ AÇIKLAMALAR GELDİ

Fatih Terim'in kızı Buse Terim Bahçekapılı, iddialarla ilgili açıklamada bulundu. Buse Terim Bahçepılı, "Babamın yeni yapılan test sonuçları henüz gelmedi, ve testi henüz sonuçlanmadı. Bu haber şu an için doğru değil. Hala hastanede tedavisine devam ediliyor. Güzel haberler gelince yine paylaşmak ümidi ile.." dedi. 

Galatasaray İkinci Başkanı Abdurrahim Albayrak, corona virüsü tedavisi hakkında açıklama yaptı.

Hastanede gözetim altında tutulan Albayrak, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda son yapılan test sonuçlarının henüz gelmediğini duyurdu.

Albayrak, "Son yapılan test sonuçlarım henüz gelmemiştir. Gelir gelmez herkesi bilgilendireceğim. Tekrar hepinize çok teşekkür ederim" ifadelerini kullandı.

Galatasaray Divan Kurulu Üyesi Tunç Üner'in, Fatih Terim ve Albayrak'ın son yapılan corona virüs testlerinin negatif çıktığını iddia etmişti.

KORONAVİRÜSÜN 3D TEKNOLOJİSİYLE GÖRÜNTÜSÜ

 

Yorumlar

Ahmet amca Bizleri çok sevindirdiniz Allah yar ve yardımcınız olsun, Allah herkese şifa versin Bütün çalışan doktorlarımıza hemşirelerimize, teşekkürler