Fatih İbradı kimdir, nerelidir?

Fatih İbradı kimdir, nerelidir, mesleği nedir soruları bu aralara Galatasaray taraftarı başta olmak üzere birçok kimse tarafından merakla soruluyor. Peki, kimdir Fatih İbradı?

Google Haberlere Abone ol
Fatih İbradı kimdir, nerelidir?

Fatih İbradı kimdir, kaç yaşındadır, nerelidir, nerede yaşıyor, Galatasaray'a gelecek mi, Gaziantep'ten neden ayrıldı soruları merakla soruluyor. Fatih Terim'in Galatasaray'a transfer ettiği belirtilen Fatih İbradı Galatasaray taraftarınca merak ediliyor. İşte Fatih İbradı hakkında merak edilen bilgilerden bazıları: 

Fatih İbradı kimdir, nerelidir
Fatih İbradı

 

Fatih İbradı Gaziantep Sportif Direktörlüğü görevini yürütüyordu. Ancak geçen günlerde kulüpten yapılan açıklamada İbradı'nın istifa ettiği belirtilmişti. Bunun üzerine İbradı'nın Galatasaray'da Fatih Terim ile birlikte çalışacağı söylentileri ortaya atılmıştı. 

Gaziantep'ten yapılan açıklamada şöyle denilmişti: "Özellikle pandemi sürecinde yaşanan sorunlar karşısında büyük bir özveri içerisinde çalışmalarına devam eden Fatih İbradı, profesyonel futbol takımımız oyuncularının da bu süreçteki tüm ihtiyaçları doğrultusunda birebir ilgilenerek başarılı bir sezon geçirmemiz de önemli pay sahibi olmuştur. Fatih İbradı, sadece profesyonel anlamda değil kulübümüzün en çok önem verdiği güven, saygı ve sevgi kurallarını da tam anlamıyla yerine getirmiştir. Görevde bulunduğu süre boyunca kulübümüze önemli katkılarda bulunan Sayın Fatih İbradı’ye teşekkürlerimizi sunar, bundan sonraki süreçte en içten dileklerimizle başarılar dileriz."

Fatih İbradı kimdir, nerelidir
Fatih İbradı

 

Fatih İbradı adı son olarak Galatasaray'dan yapılan hamleler sonrasında gündeme geldi. 

Basına yansıyan haberlere göre; Galatasaray'da uzun yıllar İbradı ile birlikte çalışan ve daha sonra A Milli Takım döneminde de İbradı ile devam eden Fatih Terim, deneyimli futbol adamını yeniden ekibine katmaya hazırlanıyor.

İbradı ile görüşmelerini sürdüren Fatih Terim'in deneyimli futbol adamına teknik heyette mi yoksa Florya'daki yapılanmada mı görev vereceği şu an için belirsizliğini koruyor.

İbradı'nın henüz tam olarak Galatasaray'a gelip gelmediği belli değil; ancak gelmesi halinde Fatih Terim'in ekibini güçlendireceği belirtiliyor.

Fatih İbradı Gaziantep'ten önce de Galatasaray'da çalışıyordu.

Galatasaray'da altyapıdan sorumlu kişiydi.

GEÇEN YIL DA BENZER İDDİALAR ÇIKMIŞTI

Fatih İbradı'nın Galatasaray'a geçeceği yönündeki iddialar geçen yıl da bu dönemlerde dillendirilmişti. Ancak İbradı o zaman Gaziantep'teki görevinin başında olduğu için ortaya atılan iddiaları yalanlayarak şu açıklamayı yapmıştı: 

"Galatasaray'dan resmi teklif almadım. Şu an tüm konsantrasyonum önümüzdeki haftalarda yapacağımız maçlarda. Gaziantep Futbol Kulübü ile sözleşmem devam ediyor. Bu sezonun kalan maçlarıyla ilgili planlamalarımız devam ediyor. Tüm enerjimi bu süreci mümkün olduğunca fazla puanla kapatabilmek için harcıyorum."


 

Yorumlar