Fatih Erbakan'dan Karamollaoğlu'na yalanlama

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, Temel Karamollaoğlu'nun, "Tayyip Erdoğan, Necmettin Erbakan'ı hapse attırmaya çalıştı" özetli açıklamasını yalanladı.

Google Haberlere Abone ol
Fatih Erbakan'dan Karamollaoğlu'na yalanlama

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, Ankara'da seçim çalışmaları kapsamında Çankaya Sokullu Halk Pazarı'nı ziyaret etti. Beraberindeki partililerle esnaf ve vatandaşlarla sohbet eden Erbakan, sorunları dinledi ve fotoğraf çektirdi.

TUTUKLATMA İDDİALARINA CEVAP

Gazetecilerin, SP Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu'nun ortaya attığı, "Recep Tayyip Erdoğan'ın 2006 yılında Necmettin Erbakan'ı tutuklatmaya çalıştığı iddiası"na ilişkin sorularını cevaplayan Erbakan, dönemin şartlarını değerlendirdi. Erbakan, o dönemde yaşananların büyük bir kısmının 'FETÖ'nün etkisi altında gerçekleştiğini belirtti. Erdoğan'ın, babasıyla ilgili böyle bir tavır içerisinde olacağını düşünmediğini ifade etti.

ERBAKAN VE 'FETÖ' SUÇLAMASI

Erbakan, yaşananların 28 Şubat sürecinin bir yansıması olduğunu, haksız ve adaletsiz uygulamaların ülkeye zarar verdiğini vurguladı. Erbakan, Erdoğan'ın babasına yönelik tutumunu savunurken, suçlamaların gerçek faili olarak 'FETÖ'yü işaret etti.

SİYASİ ARENADAKİ GELİŞMELER

Erbakan, Yeniden Refah Partisi'nin seçim stratejisi ve siyasi hedefleri hakkında da konuştu. AK Parti'den ayrılan isimlerin partisinden aday gösterilmesiyle ilgili olarak, siyasetin doğasında bulunan bu tür hareketlerin, partiye ve millete hizmet etme amacı güttüğünü belirtti.

Yorumlar