Fatih Erbakan'dan Saadet Partisi'ne sert tepki

CHP, İyi Parti, Saadet Partisi ve Demokrat Parti'nin ittifak üzerinde anlaşma sağlamalasının ardından Saadet Partisi'nin kurucusu ve eski başbakanlardan Prof. Dr. Necmettin Erbakan'ın oğlu Fatih Erbakan sert tepki gösterdi. Erbakan, "Osmanlı'ya zalim diyen Kemal Kılıçdaroğlu'na davamızı değnek yapmaya çalışanlar Milli Görüş'ü temsil edemezler" dedi.

Google Haberlere Abone ol
Fatih Erbakan'dan Saadet Partisi'ne sert tepki

CHP, İyi Parti, Saadet Partisi ve Demokrat Parti, 24 Haziran milletvekili seçimlerinde barajı sıfırlayarak TBMM'de daha çok sandalye elde edebilmek için uzlaştıkları ittifakı yarın açıklayacak.

İttifak protokolünün genel başkanlar tarafından ortak basın toplantısı ile yarın açıklanacağı da belirtildi. Seçime ittifakla katılma kararı alan siyasi partilerin genel başkanlarının imzalarını içeren ittifak protokolünün YSK'ya teslimi için son gün 6 Mayıs olarak belirlenmişti.

Fatih Erbakan'dan Saadet Partisi yönetimine sert tepki

Saadet Partisi'nin CHP ile ittifaka girmesi tepki çekti. İttifak ile ilgili eski başbakanlardan Prof. Dr. Necmettin Erbakan'ın oğlu Fatih Erbakan'dan tepki geldi. Fatih Erbakan "Osmanlı'ya zalim diyen Kemal Kılıçdaroğlu'na davamızı değnek yapmaya çalışanlar Milli Görüş'ü temsil edemezler" dedi.

Saadet Partisi'nin Necmettin Erbakan adına düzenlediği ödül törenine Fatih Erbakan'ın başkanlığını yaptığı Erbakan Vakfı sert tepki göstermişti. Törenin seçim kararı üzerine alelacele ve siyasi düzlemde ilgi çekmeye yönelik olarak yapıldığını açıklayan Vakıf, Erbakan'ın mirasına saygısızlık yapıldığını belirtmişti.

Yorumlar

selman saadetliler erbakana ihanet eden temele imza vermeyin sakın
HİLAL FATİH KARDEŞİM VAKIFTAN BİRKAÇ ARKADAŞLA AKP DEN MİLETVEKİLİ OLMANIZDAN MEMNUN OLURUZ