Fatih Belediyesi'nde bayramlaşma

İSTANBUL (AA) - Fatih Belediyesi'nce geleneksel bayramlaşma töreni düzenlendi.Belediyeden yapılan açıklamaya göre, Fatih Belediye Başkanı Hasan Suver'in ev sahipliğinde belediyenin merkez binasında gerçekleşen törene, Avrupa Birliği...

Google Haberlere Abone ol
Fatih Belediyesi'nde bayramlaşma

İSTANBUL (AA) - Fatih Belediyesi'nce geleneksel bayramlaşma töreni düzenlendi.

Belediyeden yapılan açıklamaya göre, Fatih Belediye Başkanı Hasan Suver'in ev sahipliğinde belediyenin merkez binasında gerçekleşen törene, Avrupa Birliği Eski Bakanı İstanbul Milletvekili Volkan Bozkır, İstanbul Milletvekili Mustafa Demir, Fatih İlçe Kaymakamı Ahmet Ümit, AK Parti Fatih İlçe Başkanı Orhan Narin ile belediye başkan yardımcıları, muhtarlar, sivil toplum temsilcileri, belediye çalışanları ve vatandaşlar katıldı.

Törende konuşan Belediye Başkanı Hasan Suver, ilçe sakinlerinin Kurban Bayramı'nı kutlayarak, şöyle devam etti:

"Bayramların sürdürülebilir olması için toplumsal boyutu gerekir. Bundan dolayıdır ki milletler, sadece vatan dedikleri bir kara parçası üzerinde değil, sadece bir devletle değil, sadece uğurlarında can verdikleri bir bayrakla değil, aynı zamanda onları bir arada tutan bir şuurla yaşarlar. Tıpkı Sultan Alparslan'dan, Devlet Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan'a kadar milletimizin gösterdiği dirayet ve birliktelikte olduğu gibi. Bayramlar bireysel huzuru, toplumsal huzurla buluşturan o toplumun bireylerini, bireyden bize dönüştüren, bizi biz yapan çok önemli değerlerdir. Bayramları yaşamak ve yaşatmak, onları kuşaktan kuşağa aktarmak bizim en önemli varlık sebebimizdir."

Konuşmaların ardından Başkan Suver, programa katılanlarla bayramlaştı.

Yorumlar