Fahriye ile Burak'ın ikinci oğlu ilk kez görüldü

Fahriye Evcen ile Burak Özçivit'in ikinci oğlu Kerem ilk kez kamuoyuna gösterildi.

Google Haberlere Abone ol
Fahriye ile Burak'ın ikinci oğlu ilk kez görüldü

Fahriye Evcen, oğlu Kerem'in birinci yaş gününü sosyal medya üzerinden kutlayarak, oğlunun yüzünü ilk kez kamuoyuna gösterdi. Evcen, oğlu Kerem ile ilgili duygusal bir mesaj da paylaştı.

KEREM'İN BİRİNCİ YAŞI

Fahriye Evcen ve Burak Özçivit çiftinin küçük oğulları Kerem, 18 Ocak 2024 tarihinde bir yaşına girdi. Bu özel günü sosyal medya hesaplarından kutlayan çift, Kerem'in fotoğraflarını da ilk kez paylaştı.

Fahriye ile Burak'ın ikinci oğlu ilk kez görüldü

FAHRİYE EVCEN'İN DUYGUSAL MESAJI

Fahriye Evcen, oğlu Kerem'in doğum günü dolayısıyla yaptığı paylaşımda, "Bir sene önce bugün bir Kerem doğdu ki; çok yaman. Baktıkça içimi aydınlatan, gülüşüyle aklımı başımdan alan, kokladıkça içimde çiçekler açan, çiçek kokulu oğlum benim. İyi ki doğdun kalbim, iyi ki! Seni çok seviyorum" ifadelerini kullandı.

Fahriye ile Burak'ın ikinci oğlu ilk kez görüldü

KEREM, KARAN'A BENZETİLDİ

Kerem, sosyal medya kullanıcıları tarafından ağabeyi Karan'a benzetildi. Kullanıcılar Kerem için, "Karan’ın küçüklüğü sandım", "Resmen babasının kopyası", "Karan'ın aynısı maşallah" gibi yorumlarda bulundu.

BURAK ÖZÇİVİT'TEN BABALIK PAYLAŞIMI

Burak Özçivit de oğlu Kerem'in doğum günü münasebetiyle bir paylaşım yaptı. Ünlü oyuncu, paylaşımda "Kerem'im bugün 1 yaşında… Babasının aslanı. Nice senelere canımın içi" sözlerini kullandı.

Yorumlar