Fahrettin Koca fitnecilerin hevesini kursaklarında bıraktı

Sağlık Bakanı Koca, bazı medya organlarında yer alan "Koca ile Soylu" tartıştı şeklindeki iddiaları yalanlayan açıklamalarda bulundu.

Google Haberlere Abone ol
Fahrettin Koca'dan Süleyman Soylu açıklaması

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, bazı medya kuruluşlarında yer alan "Bakan Koca ile Bakan Soylu arasınta sert tartışmalar yaşandı" şeklindeki iddialarla ilgili konuştu. 

Bakan Koca, Bilim Kurulu toplantısı esnasında konuyu bir kez daha "imalı" şekilde gündeme getiren bir gazeteciye cevap vererek iddiaları boşa çıkardı.

Koca, gazetecinin, "Cuma günü yaşananlardan sonra sürecin kontrolünüzde olduğunu düşünüyor musunuz?" şeklindeki sorusu üzerine, söz konusu iddiaların gündeme getirilmek istendiğini anlayarak cevap verdi.

Sağlık Bakanı Koca, Cuma günü alınana sokağa çıkma yasağı ve yaşananlarla ilgili kendisinin ayrıcı bir şey söylemesine gerek olmadığını, kararın hükümet kararı olduğunu söyledi. 

Koca, Süleyman Soylu ile de Elazığ depremi, koronavirüs salgını süreci boyunca omuz omuza çalıştıklarını, sürekli görüştüklerin, sık sık da görüşmeye devam ettiklerini söyledi.

ISRARLI SORULAR ÜZERİNE İKİNCİ AÇIKLAMA

Bakan Koca, bir başka gazetecinin ikinci kez aynı konuyu bu kez açıkça dile getirmesi üzerine, "Bu iddianın doğru olmadığının altını özellikle çizmek istiyorum" dedi. 

 

Yorumlar