Fahrettin Altun'dan Özgür Özel'e tepki: Hadsizler!

Cumhurbaşkanlığı hükümet sistemi için, "Saray rejimi" ifadelerini kullanarak tehditler savuran CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel'e İletişim Başkanı Fahrettin Altun'dan tepki geldi.

Google Haberlere Abone ol
Fahrettin Altun'dan Özgür Özel'e tepki: Hadsizler!

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun, Cumhurbaşkanlığı hükümet sistemi için, "Saray rejimi" ifadelerini kullanarak, "Bunların sonu gelecek" şeklinde ifadeler kullanmasına tepki gösterdi. 

İletişim Başkanı Altun, Twitter hesabı üzerinden yaptığı açıklamada, Özgür Özel ve zihniyetindeki siyasetçiler için, "hadsizler" ifadesin kullandı.

Altun açıklamasında, "Cumhurbaşkanlığı Hükümet sisteminin başarısını hazmedemeyip halkın iradesiyle seçilen Cumhurbaşkanımızın ve Hükümetinin meşruiyetine dil uzatan ve aba altından sopa gösteren hadsizler bilmelidir ki Recep Tayyip Erdoğan ve yol arkadaşları hiçbir tehdide boyun eğmez" dedi. 

ÖZGÜR ÖZEL NE DEMİŞTİ?

CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel, Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş'a saldıran Ankara Barosu'na sahip çıktığı konuşmasında, Ali Erbaş ve diğer bürokrasi kesimlerini tehdit ede açıklamalarda bulunmuştu. Özel, "Saray rejiminin sonu geliyor" diyerek hükmeti tehdit ederken, devlet memurlarına da aba altından sopa gösteren ifadeler kullandı. 

Özel açıklamasında şunları söyledi: "Saray rejiminin sonu geliyor. O son Atatürk'ün kemiklerini sızlatacak bütün bu atamaların, bütün bu liyakatsizliklerin de sonunu getirecek. Herkes şunu bilsin. Bütün devlet memurları. Görevini devlet memuru gibi yapan devlet memurları. Hangi ülkeye hizmet ettiğini bilen çok değerli bürokratlar hiç korkmasınlar. Türkiye Cumhuriyeti Devleti gelir, saat gibi işlemeye başlar. O saatin en kıymetli çarkları da siz olursunuz. Eğer ki koltuğunuza liyakatla oturdunuz, devletinize sadakatla çalışıyorsanız."

.

Yorumlar