Fahrettin Altun'dan 128 milyar dolar cevabı: Kayıp tek bir kuruşumuz dahi yok

CHP tarafından başlatılan "128 milyar dolar nerede" propagandasına bir cevap da İletişim Başkanı Fahrettin Altun'dan geldi. Altun, "Kayıp tek bir kuruş dahi yok" dedi.

Google Haberlere Abone ol
Kayıp tek bir kuruşumuz dahi yok

İletişim Başkanı Fahrettin Altun, CHP'nin başlattığı "128 milyar dolar kayıp" iftirasına yanıt verdi. Altun, "128 Milyar Dolar Kayıp” iftirasına karşı ısrarla hakikati söylemeye devam edeceğiz; kaybolan tek 1 kuruşumuz dahi yok. Türkiye, tüm yalan ve iftira kampanyalarına rağmen istikrarla büyüyecek! " dedi.

CHP'nin son haftlarda başlattığı "Kayıp 128 milyar dolar" iftira kampanyası bugün Merkez Bankası Başkanı Şahap Kavcıoğlu'nun açıklamasıyla bir kez daha boşa düştü.

Kavcıoğlu yaptığı açıkalamada, "Söz konusu döviz işlemleri, işlem platformları üzerinden o günkü piyasa koşulları ve fiyatları çerçevesinde gerçekleştirilmiştir. Herhangi bir kesime, banka veya firmaya ayrıcalıklı döviz işlemi gerçekleştirilmesi söz konusu değildir. Anılan platformlarda piyasa dinamiklerinden bağımsız, piyasa dışı fiyatlardan belirli taraflar seçilerek işlem yapılması mümkün değildir" ifadelerine yer verdi ve CHP'nin iftira kampanyasını resmen boşa çıkardı.

"KAYIP TEK 1 KURUŞUMUZ DAHİ YOK"

Kavcıoğlu'nun bu açıklamalarını referans gösteren İletişim Başkanı Fahrettin Altun, konuyla ilgili olarak değerlendirmelerde bulundu. Sosyal medya hesabından açıklama yapan Altun, "'128 milyar dolar kayıp' iftirfasına karşı ısrarla hakikati söylemeye devam edeceğiz; kaybolan tek 1 kuruşumuz dahi yok. Tüm işlemler ve rakamlar şeffaf bir şekilde ortadadır. Türkiye, tüm yalan ve iftira kampanyalarına rağmen istikrarla büyüyecek" dedi.

 

Yorumlar

iletişim bakanımı dediniz ben bu adama akp nin probaganda bakanı diyorum çünkü iletişim bakanı olsaydı halkın sorunlarını hükümete bilgi, verilmesi gereken konuları halka verirlerdi dedik ya algı yapmaktan başka işleri yok.