Ezgi Sertel kimdir nerelidir kaç yaşında?

Ezgi Sertel gündüz kuşağı programıyla yeniden ekranlara döndü. Fazlası Zarar yarışmasının sunucusu kimdir, nerelidir, kaç yaşında, evli mi bekar mı? İşte detaylar:

Google Haberlere Abone ol
Ezgi Sertel kimdir nerelidir kaç yaşında?

TRT 1'de yayınlanmaya başlayan Fazlası Zarar yarışmasının sunucusu dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. Peki, Fazlası Zarar sunucusu kimdir, nerelidir, kaç yaşında, evli mi bekar mı? İşte detayları:

TRT'nin son yıllarda topluma kazandırdığı önemli yapımlar arasında yerini alması beklenen Fazlası Zarar programında, vatandaşa tasarruf yapmanın yolları ve evlerimizdeki israfın boyutunu ortaya koymaya çalışıyor. 

Yarışmanın sunuculuğunu ise daha önce televizyon izleyicisinin yakından tanıdığı "Anneler ve Gelinler" programının sunucusu oldu. 

Peki, yarışmayı sunan isim kimdir?

Fazlası Zarar programının sunucusu Ezgi Sertel'dir. Peki, Ezgi Sertel kimdir? İşte Ezgi Sertel biyografisi:

Ezgi Sertel, 1981 yılında Karabük ilinin Safranbolu ilçesinde dünyaya geldi.

Sertel, İstanbul Üniversitesi Orman Mühendisliği bölümünden mezun olduktan sonra oyunculuğa merak saldı.

2007 yılında Tek Türkiye dizisindeki performansı ile tanınan ve ekranlara çıkan Ezgi Sertel, devam eden süreçte oyunculuktan ziyade sunuculuğa yönelerek bu yönde tanınmaya başladı.

Ezgi Sertel sunuculuğunu yaptığı Lezzet Haritası programı ile büyük bir ün kazanırken Lezzet Haritası programı sonrasında oyunculukla değil sunuculuğu ile tanınmaya başladı.

2016 yılında Ozan Çobanoğlu ile evlilik yaşayan Sertel, 2020 yılında Tibet ve Mert isimli ikiz bebeklere anne oldu.

Lezzet Haritası programı ile pek çok kişi tarafından sevilen bir sunucu olan Ezgi Sertel gerek esprileri gerekse samimiyeti ile son zamanların en beğenilen sunucularından bir tanesidir.

Fazlası Zarar programının farklı konseptine en iyi alışacak isim olacağı belirtilen Ezgi Sertel’in programda sergileyeceği performans ise merak ediliyor.

Her hafta 5 kişinin yarışacağı Fazlası Zarar programında yarışmacıların evlerine gidilerek ihtiyaç fazlası ürünler araştırılacak.

Kimin tutumlu kimin alışveriş bağımlısı olduğu belirlenecek.

Hatta hafta finalinde en tutumlu olan kişi 10 bin liralık ödülün sahibi oluyor. 

Yarışma hafta içi her gün 13.40'ta TRT 1 ekranlarında hayranlarıyla buluşuyor. 

Ezgi Sertel daha önce de Teve2'de "Kadınlar Bilir" isimli programın sunuculuğunu yapıyordu.

 

Yorumlar