Ezgi Mola ve Enis Arıkan Küs Mü?

Türk televizyon ve sinema dünyasının en sevilen ve başarılı oyuncuları arasında yer alan Ezgi Mola ve Enis Arıkan'ın küstüğü iddia edildi. İddiaya göre, ikili bir süredir birbirinden haber almıyor ve sosyal medyada da birbirlerini takip etmiyor. Peki, Ezgi Mola ve Enis Arıkan Küs Mü?

Google Haberlere Abone ol
Ezgi Mola ve Enis Arıkan Küs Mü?

Ezgi Mola ve Enis Arıkan, Türk televizyon ve sinema dünyasının en sevilen ve başarılı oyuncuları arasında yer alıyor. İkili, aralarındaki samimi dostlukla da sık sık gündeme geliyor.

Geçtiğimiz günlerde, Ezgi Mola ve Enis Arıkan'ın küstüğü iddia edildi. İddiaya göre, ikili bir süredir birbirinden haber almıyor ve sosyal medyada da birbirlerini takip etmiyor.

İddianın ardından, Ezgi Mola ve Enis Arıkan'ın hayranları büyük bir üzüntü yaşadı. İkilinin bir an önce barışmasını isteyen hayranlar, sosyal medyada kampanya başlattı.

EZGİ MOLA VE ENİS ARIKAN'DAN AÇIKLAMA

İddialar üzerine Ezgi Mola ve Enis Arıkan sessizliğini bozdu. İkili, sosyal medya hesaplarından yaptıkları paylaşımlarla iddiaları yalanladı.

Ezgi Mola, "Arkadaşlıklarımla ilgili çıkan haberlere şaşırıyorum. Ben ne küserim ne de küstürürüm. Enis'le her zaman en yakın arkadaşımdır." ifadelerini kullandı.

Enis Arıkan ise, "Ezgi'yle küs değiliz. Birbirimizi çok seviyoruz. Bu haberlere çok üzüldüm. Ezgi'yle en yakın arkadaşız ve hep öyle kalacağız." dedi.

İKİLİ ARASINDA HER ŞEY YOLUNDA

Ezgi Mola ve Enis Arıkan'ın birbirlerine olan sevgisi ve yakınlıkları, sosyal medya paylaşımlarıyla da ortaya çıkıyor. İkili, sık sık birbirlerinin paylaşımlarına yorum ve beğeni yapıyor.

Sonuç olarak, Ezgi Mola ve Enis Arıkan'ın küs olmadığı ve aralarında her şeyin yolunda olduğu anlaşılıyor.

Yorumlar