Ezgi Fındık kimdir, estetiksiz hali, eski hali, sevgilisi kim, neden ayrıldılar, nerelidir, ne iş yapıyor?

Ezgi Fındık kimdir, nerelidir, eski hali, estetiksiz hali, sevgilisi kim, nerelidir, neden ayrıldılar gibisinde sorular onu tanıyan ya da adını duyanlar tarafından merakla soruluyor. Evlenmek üzereyken bir anda Mısırlı milyarder erkek arkadaşından ayrılması Ezgi Fındık'ı gündeme taşıdı.

Google Haberlere Abone ol
Makyözlükten Youtuberlığa uzanan bir hikaye

Ezgi Fındık kimdir, estetiksiz hali, sevgilisi kim, nerelidir, kaç yaşında, daha önce ne iş yapıyordu, asıl mesleği nedir gibisinden sorular son günlerde merakla soruluyor. Makyözlükten dünyaca ünlü bir Youtuberlığa uzanan hayat serüveninin baş kahramanı Ezgi Fındık son olarak Mısırlı milyardele bir iş adamıyla yaptığı arkadaşlıkla gündeme gelmişti. Arkadaşlıklarının evlilikle noktalanacağı beklenirken bir anda ikilinin ayrıldığı haberleri geldi. Ayrılık haberleri de beraberlik haberleri kadar ses getirdi. Peki, Ezgi Fındık kimdir, estetiksiz hali, sevglisi kim, neden ayrıldı, nerelidir, kaç yaşındadır?

Ezgi Fındık kimdir, estetiksiz hali, eski hali, sevgilisi kim, neden ayrıldılar, nerelidir, ne iş yapıyor?
Ezgi Fındık şimdiki hali

 

Ezgi Fıdık 1993 yılında Almanya'da Türk bir ailenin çocuğu olarak dünyaya geldi.

Makyöz olarak başlayan kariyerini Influencer olarak sürdüren Ezgi Fındık, uzun süredir birliktelik yaşadığı Mısırlı sevgilisi Seif El Attal'dan ayrıldı. İstanbul'da yaşayan Ezgi Fındık ile Dubai'de yaşayan Seif El Attal'ın mesafeler yüzünden ayrılık kararı aldığı öğrenildi.

28 yaşında, Influencer olarak bilinen ve youtube platfomuna videolar yükleyen Ezgi Fındığın Babası Giresunlu olan fenomenin anne tarafı ise Tekirdağlı olup, Bulgar – Yunan göçmenidir.

Ezgi Fındık Almanya'da doğmuş olan, Youtube kanalında paylaştığı makyaj içerikli videolar ile ünlenen bir Türk Youtuberdır.

6 yıl boyunca dünyaca ünlü bir kozmetik markası olan M.A.C'de çalıştığı için makyaj konusunda oldukça bilgili bir isim olduğu söylenebilir.

Ezgi Fındık kimdir, estetiksiz hali, eski hali, sevgilisi kim, neden ayrıldılar, nerelidir, ne iş yapıyor?
Ezgi Fındık estetiksiz hali

 

Makyaj eğitimleri alan fenomenin, Eliz adında bir ikizi ve iki ablası vardır. Ablalarından birisi evli iken, diğer ablası ve ikizi bekardır. 

Ayrıca, ikizi Eliz Fındık, bir televizyon kanalı olan 360 TV'de 'Makyajın Sırları' isimli bir makyaj programı sunmuştur.

MAKYÖZLÜKTEN YOUTUBERLIĞA UZANAN HİKAYE

Makyözlükten Influencer'lığa Uzanan Öyküsüyle ve Yaşadığı Olağanüstü Değişimle Kül Kedisini Aratmayan Bir İsim: Ezgi Fındık

Ezgi Fındık, özellikle son birkaç yıldır Türkiye'nin dikkat çekici Influencer'larından biri. Sık sık seyahatlere çıkmasıyla, poşet poşet Chanel'leriyle ve güzelliğiyle hepimizin iç çektiği bir isim aslında.

Bize yansıttığı haliyle adeta 'kusursuzluk timsali' olan Ezgi'nin bu günlere nasıl geldiğini ve hangi yollardan geçtiğini merak ettim açıkçası. Biraz araştırdım. Ve ne yalan söyleyeyim, karşıma Kül Kedisi'ninkini aratmayacak bir hikaye çıktı...

Almanya'da doğan Ezgi'nin, Eliz adında bir ikiz kardeşi, iki de ablası var. Eliz'i sosyal medyada sık sık görüyoruz zaten. Ezgi Türkiye'ye döndükten sonra İstanbul Üniversitesi'nde Alman Dili ve Edebiyatı okumuş.

Ezgi Fındık kimdir, estetiksiz hali, eski hali, sevgilisi kim, neden ayrıldılar, nerelidir, ne iş yapıyor?
Ezgi Fındık

 

Bir dönem kozmetik markası M.A.C'te hem eğitim alan hem de çalışan Ezgi, aynı zamanda ablaları ve ikiziyle 4fashionist blogunu kurmuştu.

Makeup Artis olarak yalnızca M.A.C'te çalışmamış Ezgi. Genç yaşından beri bu işe merak salmış ve Almanya'da bir mağazada çalışarak bu yola ilk adımını atmış.

Ardından da kendi YouTube kanalını açtı zaten Ezgi. Biz kendisini çektiği YouTube videoları ile tanımaya başladık. Tabii o zaman şu anki halinden oldukça farklı görünüyordu.

O eski halinden sıyrılarak gitgide gözümüzde kusursuzlaştığı o yeni imajına dönüşmeye başladı. Tabii bunun için birçok işlem ve estetik uygulamalar yaptırması gerekti.

Ezgi geçtiğimiz yıl "yüzümde birkaç dolgu işlemi olsa da hiç bıçak altına yatmadım" diyerek hepimizi şaşırtmıştı.

Bugüne Dek Hiç Bıçak Altına Yatmadığını Açıklayan Popüler YouTuber Ezgi Fındık'ın Dünden Bugüne Güzellik Evrimi

YouTuber Ezgi Fındık, son günlerde estetik iddialarıyla gündemde. Biz de ünlü ismin güzellik evrimini inceliyoruz.

Bu yıl bıçak altına yatan Ezgi, her yerinin yapılı olduğunu söyleyenlere "Evet her yerim yapılı. Mutluyum" cevabını vermişti hatta.

Geçtiğimiz günlerde Ezgi'nin gizemli sevgilisi de ortaya çıktı, kafamızdaki kayıp taşlar yerine oturmaya başladı. Zira Ezgi sık sık Dubai'ye gidiyordu...

Varlıklı bir beyefendi olduğunu bildiğimiz Seif El Attal ile aşk yaşayan Ezgi'nin ilişkisiyle ilgili de birçok spekülasyon var aslında. İddialara göre Ezgi'ye hediye gelen o poşet poşet Chanel'leri Seif Bey alıyormuş.

Ha bir de Ezgi'nin Seif Bey ile tanışabilmek uğruna yakın arkadaşına Rolex marka pahalı bir saat aldığı da iddialar arasında. Tabii aslı astarı var mı bilmiyoruz.

Anlayacağınız Ezgi'nin hayatı Kül Kedisi misali bir anda değişmiş. Kendisi makeup artistliğinden dünyaya açılan bir Influencer haline gelmiş.

EVLİLİĞE GİDEN YOLDA AYRILIK GELDİ

Ezgi Fındık bir süredir birlikte olduğu Mısırlı milyarder sevgilisi Seif El Attal'dan ayrıldı. Ayrılık ardından çıkan iddialara karşılık Ezgi Fındık'tan açıklama geldi. Fındık, çektiği YouTube videosunda şu açıklamaları yaptı:

"Aslına bakarsanız evliliğe giden bir ilişkiydi. Gel gelelim ben son zamanlarda negatif şeyler görmeye başladım. Geleceği kurduğumda ne kadar mutlu olabilirim onu tartmaya başladım. Aslında ilk günden görmeye başladım, aslında ilk günden her şey ortada başından belliydi.

İnsanlar kendini zaten gösteriyor. Biz çok güzel ayrıldık, çiçekler geldi. Ailesine sonsuz sevgim var ama ertesi gün Instagram hesabı açması sizin olduğu gibi benim de kafamda soru işareti bıraktı. Üzülmedim diyemem, ben bu düşünceden çıkıp kendi üzerimde çalışma sürecine girdim.

Ezgi Fındık kimdir, estetiksiz hali, eski hali, sevgilisi kim, neden ayrıldılar, nerelidir, ne iş yapıyor?
Ezgi Fındık

 

Çok güzel eğitimler alıyorum.” Açıklamasında bulunan Ezgi Fındık, "enişteci kızlar da varmış" sözleriyle de kafalarda soru işareti bıraktı.

Ezgi Fındık, özellikle son birkaç yıldır Türkiye'nin dikkat çekici Influencer'larından biri. Almanya'da doğan Fındık'ın, Eliz adında bir ikiz kardeşi, iki de ablası var. Türkiye'ye döndükten sonra İstanbul Üniversitesi'nde Alman Dili ve Edebiyatı okudu. Ezgi Fındık , Makeup Artists olmak için birçok eğitim aldı ve dünyaca ünlü bir kozmetik markasında çalıştı.

Hem YouTube'da hem de Instagram'da binlerce takipçisi bulunan fenomen Ezgi Fındık, bir süredir Mısırlı iş insanı Seif Al Attal ile aşk yaşıyordu.


 

Yorumlar