Evrim Kuran kimdir, nerelidir, kaç yaşında?

Evrim Kuran kimdir, nerelidir, kaç yaşında ve uzmanlık alanı nedir? İşte Kuran hakkında merak edilenler ve biyografisi:

Google Haberlere Abone ol
Evrim Kuran kimdir, nerelidir, kaç yaşında?

Evrim Kuran Kuşak Araştırmacısıdır. Hacettepe Üniversitesi’nde İngiliz Dili ve Edebiyatı ve Sabancı Üniversitesi’nde Executive MBA bölümlerinde eğitim gördü.

2006 yılından bu yana kurucu ortağı olduğu Dinamo Danışmanlık’ta kuşak araştırmaları ve işveren markası çalışmaları yapıyor.

Bankacılık, enerji, hızlı tüketim, ilaç, eğitim, otomotiv, perakende, teknoloji gibi çeşitli sektörlerde pek çok ulusal ve global markanın işveren markası danışmanlığını yapmaktadır.

İşveren markası alanında dünyanın önde gelen araştırma ve danışmanlık şirketi Universum’un Orta Doğu Direktörlüğünü de sürdürmekte olan Evrim Kuran, ayrıca bölgenin en kapsamlı işveren markasıkonferanslarından People Make the Brand’in yaratıcısı ve küratörüdür.

Kuran, çalışmalarına Toronto ve İstanbul ofislerinde devam etmekte olup, jenerasyonel sistem ve işveren markası konularında çeşitli süreli yayınlarda ve portallarda yazılar yazmakta ve konferanslarda konuşmaktadır.

Evrim Kuran, özellikle de gençlerin okullarda yaşadıkları sorunlar konusunda önemli bir tespitte bulunuyor. Kuran, anne ve babaların okullar tarafından kurulan WhatsApp gruplarından çıkarak, çocuklarının kendi problemlerini kendileri tarafından halledilmesini sağlamaları gerektiğini söyledi.

KOLTUKLA UÇTU, GÖKYÜZÜNDE PİJAMA TERLİK TELEVİZYON KEYFİ YAPTI

 

Yorumlar

Hatice yılmaz Oğuzkaan Koleji eğitim koordinatörüyüm, sizinle görüşmek istiyorum.