"Evlenme teklifi alacağını rüyasında gördü"

- Edirne'de Meriç Nehri yanındaki bir çay bahçesindeki evlenme teklifi renkli görüntülere sahne oldu

Google Haberlere Abone ol
"Evlenme teklifi alacağını rüyasında gördü"

EDİRNE (AA) - Edirne'de Meriç Nehri yanında gerçekleşen evlilik teklifi renkli görüntülere sahne oldu.

Mağaza müdürlüğü yapan Kaner Gen (25) kız arkadaşı bankacı Aslı Akbaş'a (24) unutulmaz bir evlilik teklifi etmek için arkadaşlarıyla birlikte program hazırladı.

Teklifin olacağından habersiz şekilde erkek arkadaşı Kaner Gen tarafından davet edildiği Meriç Nehri kenarındaki çay bahçesine gelen Aslı Akbaş yanına doğru yaklaşan keman çalan müzisyeni görünce şaşkınlığını gizleyemedi.

Kaner Gen'in dizlerinin üzerinde durarak uzattığı yüzükle yaptığı evlilik teklifine Aslı Akbaş'ın "evet" yanıtı sonrası çiftin arkadaşları da rengarenk balonlarla birlikte "Bazen bir hikaye tutuşmuş iki eldir bu hikayenin baş rolünde benimle olur musun Aslım" yazılı pankart açtı.

Aslı Akbaş, erkek arkadaşı Gen'in evlilik teklifini kabul ederken, nehrin kenarında ve çevredeki vatandaşlar da çifti alkışlayarak kutladı.

Aslı Akbaş, gazetecilere aldığı evlenme teklifini gece rüyasında gördüğünü söyledi. Rüyasını erkek arkadaşına anlattığını belirten Akbaş, "Bugün bana evlenme teklifi mi edeceksin' diye sordum. 'Yok' dedi. Gerçekten beklemiyordum. Emek veren herkese teşekkür ediyorum. Keman gelince, bana teklif geleceğini hissettim." dedi.

Kaner Gen de uzun zamandır evlenme teklifi için plan yaptığını ifade etti.

Kız arkadaşının daha önce de özel günlere ilişkin tahminlerde bulunduğunu anlatan Gen, "Akşam rüyasında görünce bu da elimizde kaldı, 'bu sefer de teklif edemeyeceğiz herhalde' dedim. Teklifimizi ettik hayırlısı olacak inşallah." diye konuştu.

Çiftin sonbahar için düğün planı yaptıkları öğrenildi.

Yorumlar