Evkur Yeni Malatyaspor galibiyete hasret

- TFF 1. Lig temsilcisi oynadığı son 5 maçta galibiyet yüzü göremedi

Google Haberlere Abone ol
Evkur Yeni Malatyaspor galibiyete hasret


MALATYA (AA) - TFF 1. Lig takımlarından Evkur Yeni Malatyaspor, ligde oynadığı son 5 maçta galibiyetle tanışamadı.

Sezona iyi bir başlangıç yapan ancak son haftalarda aldığı kötü sonuçlarla taraftarını üzen Malatya temsilcisi, ligin 15. haftasında sahasında oynadığı Adana Demirspor maçında da 1 puana razı oldu.

Olumsuz hava koşulları ve kötü zeminde oynadığı Adana Demirspor maçına iyi başlayan ve 13. dakikada Dialiba'nın golüyle öne geçen sarı-siyahlılar, 63. dakikada Onur Akbay'ın golüne engel olamayınca karşılaşmadan beraberlikle ayrıldı.

Ligin 10. haftasında en yakın rakibine 4 puan fark atarak, liderlik koltuğunda yer alan Evkur Yeni Malatyaspor, son 5 haftadaki kötü sonuçlarla 15. haftayı 27 puan ve averajla üçüncü sırada tamamladı.

Sarı-siyahlılar ligde son 5 haftada Eskişehirspor'a 2-0, Göztepe'ye 2-0, Bandırmaspor'a 1-0 mağlup olurken Giresunspor ve son olarak da Adana Demirspor ile 1-1 berabere kaldı. Malatya temsilcisi, son 5 haftada sadece 2 puan topladı.


- Sahasındaki ikinci beraberlik

Evkur Yeni Malatyaspor, geride kalan 15 haftalık süreçte 8 iç saha maçına çıktı.

Sahasındaki ikinci beraberliğini Adana Demirspor karşısında alan sarı-siyahlılar, evinde oynadığı 8 maçta 5 galibiyet, iki beraberlik ve bir mağlubiyet aldı, 17 puan topladı. Rakip ağları 12 kez havalandıran sarı-siyahlılar, kalesinde ise 6 gol gördü.

Malatya temsilcisi, ligin 16. haftasında deplasmanda Boluspor ile karşılaşacak.

Yorumlar