Evden online sanal market alışverişi yapılabilecek siteler

Evden online sanal market alışverişi yapılabilecek uygulamalar, siteler ve platformlar bu aralar vatandaşların sık sık arayış içinde olduğu konulardan biri oldu. Migros, Şok, A101 gibi birçok market online alışveriş ile ürünleri kapınıza kadar getiriyor. İşte eve sipariş getiren marketlerin listesi:

Google Haberlere Abone ol
Evden online sanal market alışverişi önerileri

Türkiye'nin virüs salgını karşısında gönüllü bir şekilde karantinaya çekildiği bu günlerde vatandaşın en çok ihtiyacı duyduğu konulardan biri de evden online sanal market alışverişi yapabilecekleri siteler ve uygulamalar oluyor.

Sanal market alışverişi yapılabilecek birçok site, uygulama ve platform bulunuyor. Sadece uygulamalar üzerinden, tedarik zinciri içinde çalışan firmalar olduğu gibi, herkesin yakından tanıdığı Migros, A101, Şok gibi büyük marketler de sanal market hizmeti veriyor. 

Online market alışverişi yapmak isteyenlerin genel olarak ilk tercihi bilindik, kamuoyunda tanınan markalar oluyor. Bu alanda kendini geliştiren, hizmette aksaklık seviyesini maksimuma indiren, verilen siparişleri zamanında ve minimum eksiklikle teslim eden marketler daha çok tercih ediliyor. Online alışverişte siparişlerin tamamının gelmemesi genel olarak normal karşılanır. Ancak bunu minimize eden marketler başarılı demektir. 

Peki, Türkiye'de online alışveriş yapılabilecek ve eve sipariş getirecek marketler hangilieridir. İşte sanal market hizmeti veren markalar: 

MİGROS SANAL MARKET

Türkiye'de online market alışverişi denildiğinde ilk akla gelen isimlerden birisi Migros Sanal Market'tir. Migros Sanal Market, online market alışverişi noktasında kendini geliştiren, müşteri memuniniyetini en üst düzeye çıkaran marketlerden birisidir. Sanal Market adıyla açtığı online web sitesiyle müşterilerinden aldığı siparişleri, kendine ait depolardan temin ederek müşterilerine ulaştırıyor. Bu konuda şu ana kadar en gelişmiş hizmeti veren market olduğu söylenebilir.

Migros Sanal Marketin internet adresi migros.com.tr 'dir. Normal şartlarda Sanal Market'ten alışverişler kapıdan ödeme seçeneği ile de hizmet veriyordu. Ancak koronavirüs tedbirleri nedeniyle oluşan yoğunluk bu sistemin kapanmasına neden oldu. Şimdilik kapıdan ödeme seçeneği bulunmuyor.

Migros Sanal marketten sebzeden ete, süt ürünlerinden tahıl ürünlerine, temizlikten kozmetiğe birçok kalemde sipariş vermek mümkündür.

Alışveriş yaptıktan sonra kredi kartıyla ödeme gerçekleştiriliyor, sonrasında siparişler teslim ediliyor. Siparişlerin eksik çıkması halinde ise para üstü kredi kartına bir hafta içinde iade ediliyor. 

CARREFOURSA SANAL MARKET

Online Market alıverişi hizmeti sunan bir başka büyük market de CarrefourSa'dır. Bu market de yine kendi alanında tanınmış, markalaşmış, online hizmette ileri seviye hizmet sağlayan bir markettir. CarrefourSa'nın Sanal Market adresi ise şöyle: carrefoursa.com/tr

CarrefourSa'da online alışveriş için sebze, tahıl, gıda, et, süt, temizlik, kozmetik gibi ürünlerin siparişini vermek mümkün.

A101 ONLİNE ALIŞVERİŞ

Online Market alışverişinde Türkiye genelinde hizmet veren bir başka market ise A101 Online Alışveriş Mağazası'dır. Türkiye'nin dört bir yanında hatta bütün ilçelerinde dahi şubeleri bulunan marketin online alışveriş servisi de bulunuyor. Şartlara göre aynı gün içinde teslimat yapabilen A101 online alışveriş mağazasından her türlü ürün bulmak mümkün. 

A101'in sanal marketinde de her türlü ürün siparişi vermek mümkün ancak sebze konusunda henüz hizmet verilmiyor. A101'in online alışveriş sitesinin adresi ise şöyle: a101.com.tr/online-alisveris

ŞOK MARKET İNTERNET ALIŞVERİŞ

Şok Market sanal alışveriş hizmetini koronavirüs krizinden sonra başlattı. Türkiye'nin en büyük market zincirlerinden birisi olan Şok Market'in sokmarket.com.tr adresi üzerinden kapıdan ödeme ya da online kredi kartıyla ödeme yaparak alışveriş yapabilirsiniz. Şok Market'ten sebze ve meyve siparişi de vermek mümkün. Hatta marketin mobil uygulamasını indirerek cepten de sipariş vermek mümkün. 

ÇAĞRI MARKET ONLİNE SİPARİŞ SİTESİ

Online Alışveriş hizmeti veren marketlerden birisi de Çağrı Market'tir. Diğer büyük marketler gibi Türkiye'nin dört bir yanında şubesi bulunmasa da bulunduğu il ve ilçelerde düzenli bir şekilde online sipariş almaktadır. Çağrı Market'ten sipariş verildiğinde eksiksiz ve sağlıklı bir şekilde teslimatı gerçekleştiriliyor. Çağrı Market'in online alışveriş adresi ise cagri.com sitesidir. 

HAPPY CENTER ONLİNE ALIŞVERİŞ

Sebzeden meyveye, etten süte, ekmekten peynire hemen hemen her türlü ürünün online siparişini vermenin mümkün olduğu bir başka market de Happy Center marketidir. Happy Center da Türkiye'nin birçok il ve ilçesinde hizmet veriyor. Şık ve kullanımı kolay internet sitesiyle, market içinde alışveriş yapıyormuş gibi bir hava yaratan Happy Center'dan verilen siparişler de zamanında ve minimum eksikle adrese teslim ediliyor. Happy Center'dan yapılan alışverişlerde online kredi karta ve kapıdan ödeme sistemi mevcuttur. Happ Center'ın online alışveriş adresi ise şöyle: happycenter.com.tr/

PTT AVM ALIŞVERİŞ SİTESİ

Öte yandan Türkiye'nin en büyük online alışveriş platformları arasında artık devletin bir kurumu olan PTT de bulunuyor. PTT AVM Online Alışveriş sitesi üzerinden sebze ve meyve haricinde her türlü alışveriş yapmak mümkündür. 

Kaynak: SonHaberler

 

Yorumlar