Evde keratin bakımı nasıl yapılır, ürünleri, yapanların yorumları

Keratin bakımı sadece kuaför salonlarında yapılmıyor. Evde keratin bakımı mümkün. Peki Evde keratin bakımı nasıl yapılır, ürünleri nelerdir, yapanların yorumları nasıl? İşte evde keratin bakımı ile ilgili tüm merak edilenler.

Evde keratin bakımı nasıl yapılır, ürünleri, yapanların yorumları - Sayfa 1

Evde keratin bakımı, saçlarının daha bakımlı görünmesini isteyen hanımlar ve beylerin aradığı konular arasında yer aldı. Peki evde keratin bakımı nasıl yapılır, ürünleri nelerdir, hangi ürünü tercih etmeli, yapanların yorumları nasıl? İşte evde keratin bakımı yapmak isteyenlerin tüm merak ettiği soruların cevapları...

Evde keratin bakımı nasıl yapılır, ürünleri, yapanların yorumları - Sayfa 2

Keratin, saç ve tırnaklarımıza güç veren proteindir. Kendiliğinden var olan bu protein miktarı zamana ve dış etkenlere bağlı olarak azalır. Saçlarımızda keratin miktarının azalması ile birlikte kırılma ve dökülmeler başlar. Saçın yumuşaklığı azalır ve sağlıksız bir görünüm ortaya çıkar. Saça dışardan keratin yüklemesi mümkündür. Genellikle kuaförler tarafından yapılan bu uygulamayı evde de yapmak mümkün. Evde keratin bakımı yapmak isteyenler için özel keratin bakım ürünleri satılmaktadır. Peki evde keratin bakım ürünleri nelerdir, fiyatları ve kullananların yorumları nasıldır? İşte tüm merak edilen detaylar...

Evde keratin bakımı nasıl yapılır, ürünleri, yapanların yorumları - Sayfa 3

BİO KERATİN GOLD 750 ML 26 TL

Evdekeratin bakımı yapanların kullandığı ürünlerin başında geliyor. Bio Keratin Gold kullanımı şu adımlardan oluşur: 

Öncelikle saç şampuanla yıkanır. Yıkama işlemi sonrası hiç bir şekilde nemlendirici ya da saç kremi kullanmayınız. Ardından saçınızı tamamen kutumanız gerekir. 

Evde keratin bakımı nasıl yapılır, ürünleri, yapanların yorumları - Sayfa 4

Hiç ıslaklık kalmayan saça Bio Keratin Gold saç boya fırçası yardımı ile boya yapara gibi ancak diplerden 2 santim kadar uzağa uygulayarak uçlara kadar yedirilir. Bekleme süresi 15 dakikadır. Uygulama esnasında ürünün keskin olmasından dolayı burun yanması yaşayabilirsiniz. Bu sebeple uygulamayı açık bir alanda yapmanız da fayda var. Ya da maske kullanabilirsiniz. Bekleme süresi olan 15 dakikanın ardından saçlar kurutulur ve yüksek ısıda düzleştirici yardımı ile düzleştirilir.